Alýntý Originally Posted by emregunes Yazýyý Oku
Bpt Haber
RTÜK, Türkiye'de "olumlu olaylar olmadýðý" algýsý oluþturan haber bültenleri ve programlara yaptýrým uygulayacak.
þu ALLAH'ýn iþine hergün þaþýyorum abi yaa
bak bundan önce ne yazmýþým.

cauti abi... ''doðru rakamlarý '' bul dedi

Alýntý Originally Posted by Cautionary Yazýyý Oku
Güzel grafik, çok net anatýyor her þeyi. Bir de bu grafiði kamu-özel ayrýmýnda veren grafik koysan keþke, yani %62 nin 2001 de ne kadarý kamuya aitti, 2025'de ne kadarý kamuya ait.

Bu arada akp yi sevmem...15 yýldýr aktif olarak muhalefet ederim. Ama iþ ahlakým her þeyin önündedir, muhalefet yapacaðým diye rakamlarý iþime geldiði gibi yorumlamam.
bende : ''onlar bel altý vururken, ben normalmi güreþeceðim ? bende hile yapmak zorundayým '' dedim

Alýntý Originally Posted by çýtak Yazýyý Oku
ben o kadar araþtýrmacý birisi deðilim (bu grafiðide birisi paylaþmýþtý oradan aþýrdým )

kamu/özel ayrýmýný bilmem, ama bu grafikte birþeylerin kötü gittiði açýkça görülüyor.

þimdi birisi(!)meydanlara çýkýp herþeyi YALAN söylerken, ithalatý söylemeden, ihracaatý baðýrýrken, ''chp teröristlerle ortaklýk yapýyor ''deyip seçimi kazandýktan sonra, kendi AKEPE'li heyetleri onlarla görüþürken, enflasyon rakamlarýný düþük çýkartýp, emekçinin cebinden çalarken (ki hemen bu ay gördük, zammý az vermek için aralýðý düþük gösterip, ocakta enflasyon patlamasýný )hiç uçak inmeyen yerlere havaalaný yapýp, devletin 250 milyon euro'larýný yandaþlarýn cebine hortumlarken... daha saymýyorum..

ez cümle söylediði herþey yalan iken

doðrucu davutluk bana mý kaldý ?

O, yalan ile herkese bel altý vuruyorsa, bende kendimi ona karþý korumak için bel altý vurmam lazým.

o sizin dediðinizi de AKEPELÝLER bulsun paylaþsýn.
 Alýntý Originally Posted by çýtak Yazýyý Oku
baþkasýnýn baþlýðý, çok meþgul etmek istemiyorum ama siz sorduðunuz için onlarýn izni ile son bir cevap hakkýmý kullanýp kapatýyorum konuyu

KAMU ayrýmýný buldum, buyrun

bu iktidar aylýk baðlama oranlarýný ne yaptý ? 2 sefer düþürerek % 80'den % 45'e mi ne çekti

(beni bilirsiniz, bunlarýn 1 rakamý için bile google'ý açýp sormaya tenezzül bile etmem, dengim deðiller çünkü... benim vurduðum adamýn gönü para etmeli, bunlarýn kaný kaç kuruþki karþýma almaya tenezzül edecem... rakamlar üç aþaðý beþ yukarý öyle çýkar, küçük hesap bilmem )

iþte bu % 45'e düþürme, kamu borcunun geldiði seviyenin açýklamasýdýr.

kasada, EMEKLÝ'ye verecek kuruþumuz bile kalmadý demektir.

biz ZIÇTIK, bez yetiþtirin demektir.
bak Türkiye'yi batýranlar, yine bir hileye baþvurmak zorunda kaldýlar.