Originally Posted by
ft-2
**LAVÝVA bir þirket mi?...deðil, DÝDO gibi bir marka...
**ülker çikolata ülker büskivinin baðlý ortaklýðý idi, geçen sene ülker bisküvide birleþtiler...senin bir þeyden haberin yok herhalde..

Haberim olmaz olur mu? Yatýrým yapan þirketten haberi olur.akþam misafir vardý,cevap veremedim.
Þöyle ki,,,ülker bisküvi a.þ.,,devralma yolu ile çýkolata ve biskot ile birleþme yoluna gitti.,,,çýkolatanýn pay deðiþim oraný 0.7412,,,biskotun pay deðiþim oraný 1.0659,,,buna göre,çýkolatanýn sermayesi 11 milyon tl,,biskotun sermayesi 16 milyon tl(yuvarlak aldým),,,,üllker bisküvinin sermayesi ise, 342 milyon tl,,,sermaye artýrýmý ile toplam sermaye 369 milyon tl ye ulaþtý (yuvarlak.) çýkolatanýn biskuvi içindeki payý ne kadar biliyormusun %3,,biskotun %4,,,1 limonun içindeki çekirdek kadar bile deðil.
Dað devirmeye deðer mi?
Ayrýca lavivaya ben þirket demedim,mal dedim.,,,,kaldý ki þirket ne diyor,,,benim kap larýma itibar edin,,internete inanmayýn,,ben kap da böyle bir ürün görmedim.Sen biliyorsan yaz.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri