Sayfa 688/1006 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum ne sen sor nede ben süüyleyim, bizim paladan daha gadder soyguncu benim hanım, yok büüüyle bişii yaw
    Düğünde buna 5 bilezik taktılarıdı, gel zaman git zaman araba alıcam param yetişmiyor, dedim hanım şu bileziklerini ver, mimkin değil vermem de vermem neyise ben sana 6 bilezik olarak borcumu ödeyim deye ikna ettim derken orda film başladı işte, 20 yıldır büyle büyle ben fakirleştim hanım zenginleşti işte
    Hanımdan kurtulmanın yolları ya hiç almayacan ya da almayacak gibi yapacan. Alacak gibi yaparsan 5 o bilezik sana 20 bileziğe patlar bunlarda tefeci faizi var.

2. Ben güya hanıma bileziği almadım yırttım lan oğlum aldığım evin tapusunu hanımın üstüne yaptım. Buna rağmen birc bitmedi

3. Dostumda tüp vardı, 170 civarıydı sanırkm sat dedim, aşık olmuş, şimdi ızdırap ğibi en büyük aşk acısını çekiyorum napacam diyor, sen bilirsin dedim
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reisim çıtak yeğenin evleniyor. Katırcı Bedri abi Ajda takıyor sen ne takacan
    1 lot petkm taksam olurmu, para yok nabalım
    Çıtak evleniyormu,geçmiş olsun dileklerimi ilet ona
    Karı tuz der onun dötü ciz der seansları başlar
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    İbrahim Haskoloğlu

��#SONDAKİKA | Mansur Yavaş, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının belirleneceği ön seçime katılmama kararı aldı.

Bilgiyi, Mansur Yavaşâ€™ın basın ekibine doğrulattım. Katılmama kararı almış.

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adaylığına ilerliyor.
    başka partiden aday olabilir mi ilerleyen zamanda
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    1 lot petkm taksam olurmu, para yok nabalım
    Çıtak evleniyormu,geçmiş olsun dileklerimi ilet ona
    Karı tuz der onun dötü ciz der seansları başlar
    öyle bişey yooook... ben ne dersem o

dayu akbank-thy aynu yerinde endeks 4000 basıyor...

senim mühendisler hangi kağıt ile ayarlıyorlar bugün tabelayı

60 lık orta çelincır 1122300'den alayım dedim, suyun içine çekti...

25600'e götürde bi 3000 alalım temizinden

çabuk götür ama
    zaman kaybettirmeki, yeni hamle belirleyelim

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben güya hanıma bileziği almadım yırttım lan oğlum aldığım evin tapusunu hanımın üstüne yaptım. Buna rağmen birc bitmedi
    Abi büyük ğeçmiş olsun, eger 3 veya 4 dair en yoksa,müembet yemişsin yaw
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 688/1006 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •