Sayfa 690/736 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1. IDL geçen hafta çok saçmaladı, Cuma günü çıkıp GO6'ya girmiştim şimdi baktım haftasonu IDL biraz toparlayıp GO6'dan daha fazla getirmiş :d
    basiretimiz bağlı bu aralar

2.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    njr ve tbtyi yollayacaktım, ne yapsam arada kaldım🤔🥹
    ben de kararsız kaldım tbt, yot, njr, guv var biraz kâr ettik onu da geri aldılar, hadi geçen haftayı anladık ama bu hafta biraz düzelir diyordum yine iyi başlamadık, piyasada güven kaybı oldu bir kere düzelir mi, ne zaman düzelir belirsiz, orta vade diye aldım ama bu kadar olumsuz bir durum da beklemiyordum.

3.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    ben de kararsız kaldım tbt, yot, njr, guv var biraz kâr ettik onu da geri aldılar, hadi geçen haftayı anladık ama bu hafta biraz düzelir diyordum yine iyi başlamadık, piyasada güven kaybı oldu bir kere düzelir mi, ne zaman düzelir belirsiz, orta vade diye aldım ama bu kadar olumsuz bir durum da beklemiyordum.
    indirimler otomotiğe bağlanmadı lafı cortlattı tahvilleri

4.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    indirimler otomotiğe bağlanmadı lafı cortlattı tahvilleri
    hisse yoğun fonlar aylardır kazandırmıyordu zaten şimdi de borçlanma ppf lerin ayarını bozdular, ya mevduat yapacağız ya da altın alacağız ama altın da çok çıktı, ne biçim bir dönem anlamadım ki.

5. Ppf de durmaya devam bugün 0,001067 getirmiş %39 demekki yıllık ta 40-43 arasında Nisan 2024 öncesi stopaj sıfır olanlar için iyi oran Nisan ayında tekrar bakarız

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    hisse yoğun fonlar aylardır kazandırmıyordu zaten şimdi de borçlanma ppf lerin ayarını bozdular, ya mevduat yapacağız ya da altın alacağız ama altın da çok çıktı, ne biçim bir dönem anlamadım ki.

Sayın ersunan altın sizce çokmu çıktı. Bence yükselişine yeni başladı. Altın sinsiliği sever. Asla yatırım tavsiyem olamaz. Saygılar

Zbj 0.1006

Sayfa 690/736 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •