Sayfa 711/1006 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    onu zaten dün didin... sen 70+28 yaşında olunca... bizde mecburen kreşte oluyoruz
    Efferimmm saa ..şimdi masal ı analatıyım mı yoksa habire ben de varım bende varım diye yazacaan mı
    Hayat hoş gerisi boş

Çıtak dayucumu kapanışmetre'de tebrik ettim yetmedi.Whatsupdan tebrik ettim yetmedi.Sanırım itibar puanı istiyor daha daha nasıl takdir edem ben seni ?

çıtak adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    ooovlum senin 1.50 boyuna mı ..eski yazıları tarattırma bana
    ya ne varmış benim boyumda

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Efferimmm saa ..şimdi masal ı analatıyım mı yoksa habire ben de varım bende varım diye yazacaan mı
    tamam anlat... bişiy demiyorum

5. Ons Altın/USD: 10 Ocak tepesinden bu yana: %7.93 yükselmiş.
    USD/TRY: ise 10 Ocak tepesinden bu yana : %1.68...

Egosu dağları aşan arkadaşlar kümülatif olarak farkı bir hesaplasa da, biz de görsek sonuç ne olmuş?

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Çıtak dayucumu kapanışmetre'de tebrik ettim yetmedi.Whatsupdan tebrik ettim yetmedi.Sanırım itibar puanı istiyor daha daha nasıl takdir edem ben seni ?

çıtak adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
    Çıtak dayucuğum bugün oldukca başarılıydı real time online olarak, zaten bu başarısını kapanışmetre topikinde kürsüye çıkarak taçlandırmış ki 1 kurşunu hakkediyor ama malesef bende ayni sorunla karşılaştım.
    çıtak adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz diyo sistem müsade etmiyor.
    Heralde fakir olduğu içün olabilü
    Yohusa
    Zengin arabasını dağdan aşırır, züğürt düz ovada yolunu şaşırır
    Hamdım Piştim Yandım

7. Akşam seansında 11116-11130 gördü şimdi 11122

Çıtak dayu beni habire gıcık ettiği için masal ı anlatmicaaam ve hazır Bofa VE kankisi şort arttırdılar ...aleme akacaaammm

Şimdi 11123

https://www.youtube.com/shorts/QSMs9ikBXNo

Tüm dostlarıma huzurlu geceler

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 83 kişi okumaktadır. (13 üye ve 70 ziyaretçi)

mert45, *Bozkurt+, @yörük@, Ayasofya 2005+, çıtak+, Dedektifjjdj+, el turco+, indregandi, kumbar, KısaVade, Master_Kamaji, pisyedili01+, TIFIL+
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çıtak dayucuğum bugün oldukca başarılıydı real time online olarak, zaten bu başarısını kapanışmetre topikinde kürsüye çıkarak taçlandırmış ki 1 kurşunu hakkediyor ama malesef bende ayni sorunla karşılaştım.
    çıtak adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz diyo sistem müsade etmiyor.
    Heralde fakir olduğu içün olabilü
    Yohusa
    Zengin arabasını dağdan aşırır, züğürt düz ovada yolunu şaşırır
    Çıtak dostumuzun hem eli hem gönlü zengindir.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 711/1006 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •