Sayfa 373/563 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1. Battı balık yan gider. Dayanamadım akşama doğru bi 10 paket daha aldım.

2. En yüksek tahmin hedefi İş yatırımdan 174,09 tl

hayırlısı...

https://hedeffiyat.com.tr/senet/alar...olding-a.s.-18
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

3. Sunumda yanlısı gormedıysem 100 m usd net kar bekleniyor 2025 2026 da , durum bu olunca 1 b piyasa değeri fena degil. Yatırım ıcınde 2025 sonu 2026 3. Ceyrege kdr yatırımın karşılığını almaya başlarlar. Hal böyle ıken 100m usd kar ıcın 2 sene beklemenin anlamı nedir.

4.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Sunumda yanlısı gormedıysem 100 m usd net kar bekleniyor 2025 2026 da , durum bu olunca 1 b piyasa değeri fena degil. Yatırım ıcınde 2025 sonu 2026 3. Ceyrege kdr yatırımın karşılığını almaya başlarlar. Hal böyle ıken 100m usd kar ıcın 2 sene beklemenin anlamı nedir.
    Şakir Bey merhaba ,

" 100 m usd net kar bekleniyor 2025 2026 da " kısmını nerede gördünüz ? benim gözümden kaçmış
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

5.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Tebriklerimi sunuyorum.....

Kedi buradaysa et nerede formasyonu...

Sadece CENAL PAYI alarkonun piyasa değeri..... Diğer her şey yokmuş gibi fiyatlandırılıyor.....
    Teşekkürler ortağım. Darısı bırakmak isteyen herkesin başına.

Aslında bu tiryaki hesabını ayrı bi hesapta tutmak istiyorum. Sade sigara ile aldığım lotları.
    İnşaallah şiseye benzemez...! (Malum şişe hissesi de uyuz eşek gibi yıllardır yerinde sayıyor. Bi ara moda vardı sigara alacağına şişe al diye)

Alıntı Originally Posted by bulutafeg Yazıyı Oku
    En yüksek tahmin hedefi İş yatırımdan 174,09 tl

hayırlısı...

https://hedeffiyat.com.tr/senet/alar...olding-a.s.-18
    174,09 ÷ 36 = 4,83 $

7.  Alıntı Originally Posted by bulutafeg Yazıyı Oku
    Şakir Bey merhaba ,

" 100 m usd net kar bekleniyor 2025 2026 da " kısmını nerede gördünüz ? benim gözümden kaçmış
    X de sunumda için paylasım yapan biri yazmıştı . Tek tek herseyı yazmış arada bunuda yazmış

8.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    X de sunumda için paylasım yapan biri yazmıştı . Tek tek herseyı yazmış arada bunuda yazmış
    Teşekkürler ,fakat az önce İntegral yatırımın toplantı notlarını okudum.Güzel özetlemiş onlarda fakat ,2025—2026 da 100 milyon diye bir ifade yoktu.
    Saygılarımla.

Sayfa 373/563 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •