Sayfa 761/1006 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: Viop LXII

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bitcoin'i döndürmeye çalışıyorlar...
    döndürürlerse borsalarda toparlar,... şimdilik 95000'i destek yaptılar
    Aynen bana göre 130 bini görecek...ama zamana yayarak... dayı viop 30 yarın düşüş mü olur...yoksa tepkisi olur mu

2. vatandaşa %15 stopaj değil vatandaşın derisini yüzsen burdan kaat aldıramazsın ..pekala neden aldıydı 11 bine çaa..o bir furgundu..o furguna herkes katılmak istediydi..ama tedirgindi..artık borsa cıss..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    adam 30 kat çkmış kağıdı alıp 35. katta sattı..35. kattan alan 40.katta sattı ..büle büle 100 kat çıkanlar oldu..bu hırsızlığa teşvik değilde nedir..büle borsa olur mu len..herkesi hırkıs etmişler..en sonunda patronlar ele verdi..niye çünkü onlar biliyordu operasyonu..
    onlar biliyordu hırsız düzeni..
    hep aynı şeyleri yaz dur

benim oğlum bina okur, döner döner gene okur

belki çok haklısınız bilemem.

ama sabit fikirli birisinin borsalarda kazanma olasılığı çok düşük.

borsalar kaotiktir, tek bir değişkenle açıklanamaz.

selametle.

cümleten iyi akşamlar.
    audentes Fortuna iuvat

4. el turco, biz eski kafalıyız..idare et..parayı hırsızlar için kazanmıyoruz..hileli oyuna girmeyiz..
    dürüstlük bunu gerektirir..hile varsa uzak duracaksın..farklı yazınca ödül mü verecen bana..
    Reis dahi ne diyor..pahalısa alma cezalandır..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum o treni kaçırdı malesef 300 lerden 260 a düştüğünde alıcaktı, yabcak bişii yok olsa dükan onun ama bi kıyak yaparım Karaduman abiye 16 dan petko verelim
    Ben de spotta hissemi aldım gönül ister ki 30 dan alayım 68 küsür tl ödedik lot başına napalım..hisse ucuz Karadumanı beklesek alamayız..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. borsalar kaotik olmadan önce dürüst olacak..bu söz anlayana yeter..dürüstlük sadece bizde yok oldu..
    ben ne yazacam bu hırsız ortamında..

7. adam batık şirketi halka arz ediyor..arzından sonra kağıt 5-7 kat çıkıyor ve ardından zarar bahane edilirek satılıyor..tekrar arz fiyatına geliyor..sen bunlarla çıkardın borsayı..kaotik bunun neresinde

8. Karaduman dayu hissemi arıyor
    Mesela Aefes var 240 lardan 150 lere düşmüş, tepki olabilür mesela 1 kat çıkarsa satar harclık yapar
    Enkai de güzel ama o çok düşmedi, Karaduman abi alınca düşüş olursa sıkıntı olur
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 761/1006 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •