Gıdada para yok. Koç boşuna satmadı… al sat, vur kaç yapmak için düşük yüzdeli tutulabilir spekülasyon amacıyla
Ytd
Gıdada para yok. Koç boşuna satmadı… al sat, vur kaç yapmak için düşük yüzdeli tutulabilir spekülasyon amacıyla
Ytd
aynen patrick...
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Gemi üretimi ve sağlık sektörü hastane işletmeciliği global olucak ama bu iki alan çok karlı büyümeye daima müsait.
Koçların bir hatası var sanayiciyiz biz diyorlar.
Halbuki ben olsam arçelik ve enerji alanından çıkar hastane işini globalde büyütür gemi üretimi işini de büyütürdüm.
Bankayı da satardım portföy yönetimi ve ticari bankacılık yaptırırdım vs vs.
Ytd syg.
Portföyünüz güzelmiş sn. Human zaten özelden nezaket gösterip paylaşmıştınız.
işten güçten ben de fırsat bulamadım yeni bir rota çizeceğiz gibi.
Altın tarihi rekor kırarken sadece froto'nun değil borsanın da iyice tadı kaçtı
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Bisti terk ediyorlar da froto yu da mı terk ettiler acaba?
Ytd
siz bekleyin, ahtapot pişiyor
yanına kalamar da yaptıralım mı?
Kac gun hsbc blok mal aldi,bugun almadi bofa hemen yapistirdi shortu, uc seansa bilancon geliyo ugrasmaya devam et bakalm makyajlayabilecegin ne kaldi
Otomobilde maliyet artışlarından dolayı kâr marjları epey düştü. Bilançonun da beklentileri karşılayacağı konusunda çekincem var.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer İmleri