Sayfa 252/333 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302 ... SonSon
Arama sonucu : 2663 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    ....burada yazan çikolata bana ait değil...satıcının ifadesi.

Ülker 278 gr Laviva XXL Çikolata
    Carrefour
    70,95 TL eder ise 1 kg ı kaç TL eder? ...252 TL püskevit in bile altında...

--ben demedim...ama tüm satanlar çikolata diyor...ÜLKER şirketi, benim ürünümü çikolata yazarak satmayın diye neden uyarmıyor?, yıllardır bu duruma göz yumuyor...

--çikolata olmayan bir ürünü, çikolata olarak satmaları, ÜLKER şirketinin de bu duruma seyirci kalmaları, en hafif tabir ile ''haksız rekabet''
    Bilanco da makyaj olduğnu iddia edip gerekli şikayetleri yapmayıp duruma göz yumuyor.... Neden??

2. Adı Ülker Bisküvi olan firmanın çikolata satması ne kadar etik, ticaret bakanlığı bu duruma nasıl izin veriyor.

çikolata eder diye ifade yok...

Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Bilanco da makyaj olduğnu iddia edip gerekli şikayetleri yapmayıp duruma göz yumuyor.... Neden??
    --ben iddia etmiyorum...hatalı yeri gösteriyorum...şikayet etmediğimi nereden biliyorsun??...

5. Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmek gibi olacak ama acaba satılan malın maliyetini düşük göstermek için mi yapıyorlar bu türden farklı işlemlerle bu üründe kakao kullandık diye gösterip aslında kakao kullanmadan satış yapıyorlar.

6. Delinin biri kuyuya bir taş atmış, sonra diye devam ediyor..

**ürün de çikolata var...ürüne çikolatalı bisküvi de denebilir, bisküvili çikolatada...

**ülker, bir kategoriye sokmamakla herkes istediği gibi değerlendirsin demiş...çoğunluğun damağında çikolata ağır basmış ki herkes çikolata diye satıyor ve alıyor...

**kanımca HALLEY OREO gibi ayrı bir kulvar açmak niyetleri de olabilir...yeni bir ürün lanse etmek...

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    ....holdinglerin; ancak başka işletmelere iştirak edilerek anonim şirket vasfı ile kurulabileceği, sınai ve ticari faaliyetleri farklı şirketlere katılma yolu ile gerçekleştirebileceği, ellerinde yalnızca başka şirketlere ait hisselerin bulunabileceği, faaliyet konusunun işletmelere iştirak olduğu, doğrudan doğruya ticaret yapamayacaklarını söylemek mümkündür.
    https://clapartners.net/holding-yapi...ukundaki-yeri/

....holding şirketi faaliyet türü olarak bir anonim şirket[5] olup konu itibariyle sadece diğer şirketlere katılımcılık söz konusudur[6]. Bu nedenle, saf holding şirketi ürün satışı, üretim, lisans devri veya devralınması gibi başka faaliyetlerde bulunamayacaktır.https://www.erdem-erdem.av.tr/bilgi-...et-yapilanmasi

....Kendisi ticari veya sinai faaliyette bulunmayan, kontrol amacıyla başka firmaların pay senetlerine sahip olan " hukuken bagımsız şirket" olan holdingler mali şirket grubunda yer almalarına rağmen iştirak ettikleri şirketlerde yönlendirici olmaktadırlar. https://www.sayistay.gov.tr/files/4290_der30m15.pdf
    ***hiç kimse, bu nereden çıktı diye sormadı...

Sayfa 252/333 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •