Sayfa 64/71 İlkİlk ... 14546263646566 ... SonSon
Arama sonucu : 563 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - SON

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Günlük Puanlama Lİstesi'ni her gün alınan puanları yüksekten düşüğe olmak üzere yayınlıyorum. Elinizde olan olmayan, beğenilen beğenilmeyen, merak edilen edilmeyen senetleri de puanlama listesine ek olarak yayınlamak isterim. Eğer izlemek istediğiniz senet olursa buraya yazarsanız onları da ek bir liste olarak yayınlayabilirim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2. Tabloda bugün gelen TCKRC uygulanan parametreye yeterli gelecek ölçüde data sağlanamadığından devre dışıdır. Bilginize...

5. Bjk Coccinella Hocam, uzun zaman sonra yeni grafik gördük... İşin grafik tarafı olunca daha hoş görüntü ortaya çıkıyor... Takip edenler listeden ziyade grafik görmek de isteyebilir... Emeklerinize sağlık, kazancınız bol olsun...

Elbette grafik yayınlamayı isterim, ben de farkındayım. Ama kendi almayacağım bir grafiği de yayınlayarak ortamı kalabalıklaştırmak istemiyorum. İşe yaramayacağını düşündüğüm senetlerin grafiklerini yayınlamayı düşünmüyorum.

Bir de benim alıp sattığım hisseler de bu tabloların içinde olduğundan çok yorum yapamıyorum hisseler hakkında. Çünkü yönlendirme olmuş oluyor o zaman da. Bunun hesabını vermek de kolay değil...

Teşekkür ediyorum uyarınız için Underground hocam, saygılar...

Sayfa 64/71 İlkİlk ... 14546263646566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •