Sayfa 836/1006 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    https://www.borsaistanbul.com/tr/say...ans-faiz-orani

tlref neyse o. diye biliyorum . stopajda 15 di sanırım enson

14.02.2025 44,5113
    13.02.2025 44,5011
    12.02.2025 44,6629
    11.02.2025 44,6266
    10.02.2025 44,5928
    07.02.2025 44,6453
    Faiz gelirinin yuzde 15'i stopaj mi?

Yani diyelim 100 bin faiz geliri var bu ay. 15 bin stopaj vergi mi?

Neti 85 kaliyor. Dogru mu?

2. İnternet denen mecrada asla kendini anlatamazsın,sen ne dersen de herkes seni anlamak istediği şekilde yorumlar.Bu nedenle ben ki ülkeye ilk internet geldiğinde sanal aleme dalmış biri olarak çok fazla tartışmaya girmem sanal mecralarda.Emlak fikir ve düşünce olarak sen bana 180 derece zıt olduğun kadar,Abka' da bana 180 derece zıt.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Müslümanlıkla zerre alakan yok bir kere..Seni din konusunda cebimden çıkarırım Abka..Tarih konusunda hiç bir şey bildiğin yok..iğne bile üretememişiz klasik beyazparti cümleleri..Google yaz Cumhuriyet döneminde neler üretildi diye..Senle tartışmak istemiyorum çünkü eyyamcısın..Sen padişah kulu olmaya kendini layık görüyorsun biz de cumhuriyet çocuğu..fark burda hadi git yoluna..
    Benimle değil din,ne tarih ne de fen konusunda tartışabilirsin..bilen bilir.Ortaokul veya 5 kişinin TALİM TERBİYEDE yazdığı ve çelişkilerle dolu ortaokul tarihinin dışında da kitap oku.

4 nesil sürekli söylenen yalanlar sonunda inandırıcı oluyor

Hayatımda Osmanlıcı olmadım o ayrı konu.

4. https://www.youtube.com/watch?v=fkRp...annel=ThePolis

Borsanın yarınki muhtemel hali.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Benimle değil din,ne tarih ne de fen konusunda tartışabilirsin..bilen bilir.Ortaokul veya 5 kişinin TALİM TERBİYEDE yazdığı ve çelişkilerle dolu ortaokul tarihinin dışında da kitap oku.

4 nesil sürekli söylenen yalanlar sonunda inandırıcı oluyor

Hayatımda Osmanlıcı olmadım o ayrı konu.
    Benim okuduğum kitapları 11 katır anca taşır..İkincisi bu beğenmediğin yalan dolan kitapları okuyarak ÖSS de derece yaptın kendi kendini inkar edersin o zaman..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sonuna kadar uzatırım da...neye değecek?

Galip gelsen ne olacak sanki?.Herkes kendi düşüncesinden emin.

Bir KÖPEK meselesi alakasız yerlere gelebiliyor.Foruma 4-5 günde bir giriyorum.Onu da değmeyecek bir polemikle geçirme niyetinde değilim.

Borsa hayatımın en huzurlu zamanını yaşıyorum.Boşa geçen-günde 17 saat- yıllara yazık etmişim.Ama belki de o zamanlar olmasaydı,bu huzur olmayacaktı.

ADİOSSS

7. [QUOTE=ABKA;6982123]

Şunu demen gerekiyor.'' demekki bizim uyguladığımız sistem boş çıktı.90 yıldır bir iğne bile üretemedik.Bu nesil bizim dikte ettiğimiz ideoloji ile büyütüldü.SEVABI DA GÜNAHI DA bu sekuler-laik yapınındır.''

Bunun sebebi bu kesimin dindar olmaması mı, karşı kitlenin izdüşümü olması mı? ( Bu benim tanımım sol kesim denilen kitle , sağ kesimin bir takım dini hassasiyetlerden arındırılarak bunların yerine bir takım başka hassasiyetler eklenmiş halı, öz aynı.)

Elhamdülillah MÜSLÜMANIZ ama Kuran'da geçen öyle aytetler ve olaylar var ki,
    Nasıl olabilir? demeden geçemiyorsun..
    Kabullenmesi Zor işler!!

Hz. Muhammed İslamiyet gelmeden önce 1 kadınla evli.. İlk karısı Öldükten sonra ?
    Nikahına aldığı kadın sayısı 9!

Ve bu O'na özel.. Eleştirmek yok' Başkasına yasak.Tek O'na özel...

İNSAN Piskolojisi buna müsait mi?
    Evde düşünsene! 9 kadın.. ya da aynı mahallede..

Bunu kabullenmek , eyvallah deyip geçmek.. O pEygamberdir bizi ilgilendirmez demek..!

Ama yine de bu sayı maalesef her zaman, tartışılacak ve müslümanları ezecektir..

Ben bu konuda çocuğuma ya da arkadaşlarına uygun bir cevap bulamıyorum..

Hele evlatlığının karısını boşatıp onunla evlenmesi meselesine hiç girmeyelim!!

Sayfa 836/1006 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •