Bugün görevimin başındayım tikkatli olun. Arada sizi de çarpmayayim sonra ağlamayın
Bugün görevimin başındayım tikkatli olun. Arada sizi de çarpmayayim sonra ağlamayın
Xu100 9880 üstüne çıkması lazım satış baskısı kalkması için..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Eşşeğe 8mlyn doğru ğidiyr bastgm,**** üstüme bilançosu nu yapacak, hissediyorum,
Olmadı formuna gmy yapıştırırm,uzun çetin bi yol, sevileceğiniz z bol bol, seçime kadar en fazla![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Elektrik ilk beni çarptı ya la![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
emeklisi sürünen bir toplum gelişemez..bu herşeyin göstergesidir..insanlık göstergesidir..adalette, milli gelirde vs. saygı yoksa her türlü ahlaksızlık serbest demektir..saygı değer vermekle olur..değer yoksa herkes ben de ahlaksız olurum çalmak benim de hakkım der..
o yüzden elin gavuru senden daha çok dindar olur..çünkü insanına senden daha çok değer verir ve adaletlidir..
müslümanlık bu yüzden yerlerde..bazıları buna coğrafi kader diyor..![]()
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
al işte..elin gavurunun borsası 2 kat çıkarken sen yatırımcını soymak için 40 kat çıkartırsan böyle mala bağlarsın..
soygun her tarafta..nereye baksan hırsızlık..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
Yer İmleri