Bear_Bull
@BearBull26
Böyle bir metin,kelimeler cümleler asla gelişi güzel olarak yorumlananamaz.İlk açıklama daha sıradan ve gelişigüzel.Ama ülkemizdeki kitlelerin çoğunluğu ilk metini tehlikeli görür ve tepki gösterir.Bu nedenle iktidar da bundan dolayı sert tepki verdi.ilkinde açık ve sıradan bir dil.Son açıklamada ise hukuki,siyasi ve diplomatik bir dil kullanılmış.Neyse bunları bir anlam yüklemek için yazmadım,belki aracılarla birlikte yazmışlardır.Bir ülke için,bir iktidar için sermaye sınıfı olmazsa olmazdır.Ben çatışma beklemiyorum.Rasyonel akıl bunu gerektirir.
2023 yılında MUHALEFETİN adayını belirleyenler,gelecek seçim için CHP 'nin adayını belirlemiş gözüküyor.Bu durumda kimse siyasi yasak falanda beklemesin.Bakalım ilerleyen süreçte muhalefetin ( zafer,iyi,dem,y.refah,anahtar) diğer partilerinin aday yada adayları kimler olacak?
Yazdıklarım benim senaryolarım değil, ben sadece görduklerimizden okumaya çalışıyorum yazılanları.
bunun cevabı sermayeye göre görecelidir.
50 bin sermayeyi viopta yıl boyunca 3e katlama ihtimali, 5milyon sermayeyi spot+viopta 3e katlama ihtimalinden çok daha yüksektir.
ayrıca maaşlı bir işte çalışan/kendi işiyle meşgul olan ile tüm vaktini ekran karşısında geçiren de farklı oranda getiri beklentisindedir.
yinede %200 iddialı bir hedef bence.
Günaydın cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri