Sayfa 367/438 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417 ... SonSon
Arama sonucu : 3504 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Açıkçılara 3 kuruş kira alacağım diye malınızı vermeyin diye tavsiyeler yapılır ama dinleyen kim.
    Demekki adamlar bir şekilde mal bulabiliyorlar.
    Evet benim 75 bin lot EREGL hisseme %3 oranla sadece 26 tl kira bedeli verildi, hergün ödünce vermek talebinde bulunuyorum ilk kez dün gerçekleşti, ben daha yüksek bir getiri bekliyordum! kredili mal taşıyorum onun bir kısmını karşılamak istedim ama rakam çok komik! artık talep de bulunmak anlamlı değil!

EREGL de dünkü taşınan açık 4 mlyn lottu bugün 1.1 mlyn a düşmüş, 3 mlyn lot karlı kapatılmış görünüyor!

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Evet benim 75 bin lot EREGL hisseme %3 oranla sadece 26 tl kira bedeli verildi, hergün ödünce vermek talebinde bulunuyorum ilk kez dün gerçekleşti, ben daha yüksek bir getiri bekliyordum! kredili mal taşıyorum onun bir kısmını karşılamak istedim ama rakam çok komik! artık talep de bulunmak anlamlı değil!
    Ödünç verme işlemi nerden yapılıyor ve getirisi ne kadar.

Alıntı Originally Posted by Crushing Yazıyı Oku
    Ödünç verme işlemi nerden yapılıyor ve getirisi ne kadar.
    Aracı kurumunuzu sabahtan saat 9.00 gibi arayarak ödünç vermek talebinizi iletiyorsunuz, onlarda ödünç verme piyasasına bu emri giriyorlar, piyasada istenen rakamın altını isterseniz ödünç verme ihtimali yükselir! getirisi yukarıda yazdığım gibi bu oranlar devam ederse çok az!

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Aracı kurumunuzu sabahtan saat 9.00 gibi arayarak ödünç vermek talebinizi iletiyorsunuz, onlarda ödünç verme piyasasına bu emri giriyorlar, piyasada istenen rakamın altını isterseniz ödünç verme ihtimali yükselir! getirisi yukarıda yazdığım gibi bu oranlar devam ederse çok az!
    Yüzde 3 26 tl demişsiniz tam olarak söylermisiniz.

Alıntı Originally Posted by Crushing Yazıyı Oku
    Yüzde 3 26 tl demişsiniz tam olarak söylermisiniz.
    Net yazdığımı düşünüyorum,
    75 bin lot yani ortalama 1.7 mlyr hisseye 1 günlük 116 tl veriyor, ama kesintilerle hesabıma sadece 26 tl yatmış görünüyor, dün %3 oranla verdim bugün daha da düşmüş bende %2.5 oran istedim, talep gördü/verildi! pörtföylerde fazla EREGL olunca açıkcı rahat buluyor ama kimse ödünç vermek istemese %3 oran yükselir!

Haziran sonuna kadar testere bekleniyor.,,,terste yakalanmassanız iyi para var.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

8.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Net yazdığımı düşünüyorum,
    75 bin lot yani ortalama 1.7 mlyr hisseye 1 günlük 116 tl veriyor, ama kesintilerle hesabıma sadece 26 tl yatmış görünüyor, dün %3 oranla verdim bugün daha da düşmüş bende %2.5 oran istedim, talep gördü/verildi! pörtföylerde fazla EREGL olunca açıkcı rahat buluyor ama kimse ödünç vermek istemese %3 oran yükselir!
    Teşekkürler
    Ama o kadar kesinti yapınca binde 7 bile yapmıyor.

Sayfa 367/438 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •