Sayfa 357/367 İlkİlk ... 257307347355356357358359 ... SonSon
Arama sonucu : 2929 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: Dev'ayna Masalları

1. Haber akışı ve fiyat hareketlerinin durumunu da dikkate alarak bugün nakitte kalmayı tercih edip günü bu şekilde noktaladım. Akşam yarınki fiyatlamayı etkileyecek neler olur, bilemem.

Sabah ola hayrola.

Tüm yazdıklarım kişisel/subjektif öngörülerimdir ve kesinlikle kimseye bir yön ya da yatırım tavsiyesi içermez.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

2. Hocam, ekonomik olarak en zor konjonktürde bile direnen, hatta güçlenmeye devam eden gyo sektörünün enflasyonun ateşinin düşürülmesi ve beraberinde gelecek faiz indirimlerinin devamıyla onların yılı olacağını düşünüyorum.

3. GYO sektöründe toptan yukarı yönlü bir ivmelenme mi bekliyorsunuz? Mevcut fiyatlanmaların üstüne daha ne kadar konulabileceğini varsayıyorsunuz Nevser Hocam?
    Clausewitz

4. Perşembe ve Cuma günlerinin Çarşamba günlerinden daha pozitif sonuçlar doğurduğu gözlemime istinaden son 2-3 saatte 2 Gıda Hissesi, 1 Bilişim-Yazılım Hissesi, 1 Çimento Hissesi, 1 Porselen-Seramik Hissesi, 1 Perakende-Hazır Giyim Hissesi ve 1 Makina İmalaat Hissesi olmak üzere toplam 7 hisse alımı yaptım. Porselen-Seramik Hissesi ve Makina İmalaat hissesi Pazartesi sattıklarımdan değil, ama son 3 ay içerisinde alıp bir süre taşıdıklarımdan, diğerleri ise Pazartesi günü sattıklarımdan. Bilişim-Yazılım hissesini pazartesi günkü satış ortalama fiyatının üstünden diğerlerini ise satış ortalama fiyatının daha altından aldım.

Yarın için umarım evde yaptığım hesap çarşıya uyar.

Tüm yazdıklarım kişisel/subjektif öngörülerimdir ve kesinlikle kimseye bir yön ya da yatırım tavsiyesi içermez.
    Clausewitz

5. Kimsenin sorduğum soruya biraz düşünüp, fikir yürütüp cevap vermeye bile tenezzül ettiği yok. O sebeple paylaşım yapmak da anlamsız..

The end..
    Clausewitz

Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    2025 yılının borsa fiyatlaması açısından gözde sektörleri ne/neler olabilir? Bu konuda gerekçelerinizle birlikte paylaşım yaparsanız sevinirim. Tüm yıl açısından değil de dönemsel olarak iyi fiyatlanabilir diye düşündüğünüz sektörler varsa onları da gerekçeleri ile paylaşabilirsiniz.
    https://youtu.be/ocx6tdQ6qGM?si=l5yLIvxIruFc4x7e
    T. Tursucu
    https://www.youtube.com/live/7RYWNsc...N8t8dl400OWk-u
    Aziz bey
    https://youtu.be/ORjROFmE07I?si=jDL-dDWoej2A5axW
    Fintables
    2025 beklentileri ustadim
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

7. Piyasadaki ve ülke gündemindeki kırılganlıklardan ve BIST'teki testere piyasasından yoruldum.. 1 ay içinde BIST'ten komple ilişkimi kesip sadece NYSE ve NASDAQ hisseleri ile devam edeceğim. 1 haftadan beri stock screener'lar ile bir kaç alternatif kısa/orta vade setup'ları üzerine çalışıyorum. En az 1 hafta kadar daha devam edecektir bu çalışma. Sayıca 6000'in üstünde hisse senedi olduğu için buraya göre ucu bucağı belirsiz bir evren ile karşı karşıya olacağız ve risk burdan çok daha fazla, ancak doğru set up'lar ile kazanma potansiyeli de buradan çok daha fazla. Oranın da boğa sezonuna bir es verme ihtimali yüksek aslında, ve bir ayı sezonu tetiklenmesi de yaşanabilir. Duruma göre hareket edeceğiz. Olmazsa boğa sezonu devam eden piyaslarla idare ederiz. Nasibimiz bize ne kadarını verirse artık..

Kalan ve devam eden arkadaşlara bol ve bereketli kazançlar temenni ederim. Hakkınızı helal edin.
    Clausewitz

8.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    2025 yılının borsa fiyatlaması açısından gözde sektörleri ne/neler olabilir? Bu konuda gerekçelerinizle birlikte paylaşım yaparsanız sevinirim. Tüm yıl açısından değil de dönemsel olarak iyi fiyatlanabilir diye düşündüğünüz sektörler varsa onları da gerekçeleri ile paylaşabilirsiniz.
    donuk gıda sektorunde dolar bazında 10 yıl oncesının 10 da bırı fyatında hısseler var
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Sayfa 357/367 İlkİlk ... 257307347355356357358359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •