Sayfa 281/385 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
Arama sonucu : 3079 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

VAKBN...

Henüz tam olarak yorumlayamadım...

Şu anda;

- En son SAT verdiği konumun STOP seviyesini daha önce geçip, sonrasında yine bu seviyede bulunuyor...

- 24.94 kritik seviye...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    VAKBN...

Henüz tam olarak yorumlayamadım...

Şu anda;

- En son SAT verdiği konumun STOP seviyesini daha önce geçip, sonrasında yine bu seviyede bulunuyor...

- 24.94 kritik seviye...!!!

Teşekkürler hocam, bazen seans içinde bile bize 4 mevsimi aynı anda yaşatıyor Vakıfbank, şimdilik orada ki paraya ihtiyacım olmadığı için çok sorun etmiyorum, düşer mi düşer, yükselir mi yükselir, bir anda tahtaların hangisi boşsa ona yükleniyorlar sonra diğerleri az çok eşlilik ediyor bu şekilde bir etkileşim var...

nasipse o kedi buraya gelecek... (:
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim Üstadım...

Yorucu sürecin sonunda ortaya bir şeyler çıkmaya başladı...

Piyasada bulunabilenin en iyi ve en doğru çalışanı 'nı yaptım. Daha çok eksiği var. Onları da zamanla eklerim inşaAllah. Fakat bu hali sitemin bel kemiği ve tek başına bile işe yarıyor (öyle ümit ediyorum)...

Bakalım tanıyan olacak mı...???

Tahminleri alalım...

Eliot Dalga teorisi ne benziyor fakat bazı farklar var sanki. Akşam vakti tamda dizi başlamışken farkettim. Gece el ayak ortalıktan çekilince yine bakayım. Olur mu?
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Teşekkürler hocam, bazen seans içinde bile bize 4 mevsimi aynı anda yaşatıyor Vakıfbank, şimdilik orada ki paraya ihtiyacım olmadığı için çok sorun etmiyorum, düşer mi düşer, yükselir mi yükselir, bir anda tahtaların hangisi boşsa ona yükleniyorlar sonra diğerleri az çok eşlilik ediyor bu şekilde bir etkileşim var...

nasipse o kedi buraya gelecek... (:
    Biz de bu dengesiz piyasada ayakta kalmaya çalışıyoruz...

Sırası ile tüm hisseler gidecek. Bize düşen beklemek...

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Eliot Dalga teorisi ne benziyor fakat bazı farklar var sanki. Akşam vakti tamda dizi başlamışken farkettim. Gece el ayak ortalıktan çekilince yine bakayım. Olur mu?
    Grafiğin üzerinde yazıyor. Biraz daha dikkatli baksan göreceksin...

Elliot için faydalanılabilir ama Elliot değil...

Çoğu zaman çok işime yarıyor. Artık kendi platformum da kullanabileceğim. Önce mecburen Tradingview kullanmak zorunda kalıyordum...!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Grafiğin üzerinde yazıyor. Biraz daha dikkatli baksan göreceksin...

Elliot için faydalanılabilir ama Elliot değil...

Çoğu zaman çok işime yarıyor. Artık kendi platformum da kullanabileceğim. Önce mecburen Tradingview kullanmak zorunda kalıyordum...!!!
    Teşekkürler. Göz görmeyip kulak duymayınca
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Bu arada;

- Aynı gösterge Matriks içinde de mevcut...

- Kıvanç Özbilgiç çok güzel kodlamış. Onun anlatımlarından da çok faydalandım. Her ne kadar burayı okumasa da, gıyabında O 'na çok teşekkür etmek isterim. Göstergeler açısından bu sektörde çok büyük emeği var. Benden iyi kodluyor, hakkını teslim etmem lâzım...

Sadece şunu belirtmek isterim ki;

- Her ne kadar işin erbâbı da olunsa, bazı şeyler gözden kaçabiliyor. Ben de bir kaç defa dönüp düzeltmek zorunda kaldım. Çok defa kontrol ettim ve her kontrol ettiğimde ufak da olsa hatalar gözüme çarpıyordu ve bulabildiklerimi düzeltmeye çalıştım. Programcılığın zor yanı da bunlar...

- Eğer Matriks üzerinden kullanacak olan varsa; sanırım kodunda bir yerde eksik bir kodlama yapılmış ve hatalı davrandığı zamanlar oluyor. Önce benim kodum hatalı zannettim ama dikkatlice inceleyince, benimkinin doğru olduğuna emin oldum...

Tradingview versiyonunda da aynı, yerde aynı hata vardı. O nedenle Matriks üzerinden kontrol etmek istedim. Ben Matriks kullanmıyorum ama sırf kontrol etmek için bugün açtım...

Karşılaştırabilmeniz için 2 grafiği de aynı anda paylaşıyorum. İşaretlediğim yerde hata başlıyor ve silsile hâlinde devam ediyor...!!!

Ayrıca benim grafikte zirveyi tam isabet yakalamış. Ben değil, TD Sequental Sistemi yakalıyor, ben sadece kodladım...

Uyarımızı da yaptıktan sonra, isteyene 1 saat içerisinde grafik paylaşımı yapabilirim...

İsteyen olmazsa kafama göre 1-2 tane eklerim...

Yarın mâlum Pazartesi, evde yokum...

Sayfa 281/385 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •