Sayfa 289/305 İlkİlk ... 189239279287288289290291299 ... SonSon
Arama sonucu : 2434 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. Piyasada o kadar para kitligi var ki borsa yatirim fonlarindan her gun para cikisi oluyor.

O fonlardan cikis oldukca, o fonlarda hisselerde satis yapmak zorunda kaliyor. Alici olmadigi icin yaklasik 700.000 lot satisla hisse 43 tl den 31,70 tl ye geldi.

Bu ortamda iyi bilanco gelse bile satis firsati olarak degerlendirilebilir. Bilanco iyi gelirse ben fiyata bakmam beklerim. Elbet devran doner.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. iyi bilanço gelirse fiyatlama muhakkak olur çünkü piyasa iyi bilanço arıyor. Hatta iyi bilanço çok az olduğu için iyiler hızlıca fiyatlama yapıyor. Burada ya piyasa 3. çeyrek sonuçlarından dolayı 2024 beklentilerinin gerçekleşeceğine inanmıyor ya da yatırımcı ilişikileri bizleri yanıltıyor+insider var.

3. Daha da battık iyi mi ? Ama çok iyi battık.

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Piyasada o kadar para kitligi var ki borsa yatirim fonlarindan her gun para cikisi oluyor.

O fonlardan cikis oldukca, o fonlarda hisselerde satis yapmak zorunda kaliyor. Alici olmadigi icin yaklasik 700.000 lot satisla hisse 43 tl den 31,70 tl ye geldi.

Bu ortamda iyi bilanco gelse bile satis firsati olarak degerlendirilebilir. Bilanco iyi gelirse ben fiyata bakmam beklerim. Elbet devran doner.

Sn.ustat
    İyi bilanco gelirse tutarım diyorsun ardyz zaten son 3 dönemdir enf.muh kaynaklı vasat bilanco yolluyor

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by cobra Yazıyı Oku
    Sn.ustat
    İyi bilanco gelirse tutarım diyorsun ardyz zaten son 3 dönemdir enf.muh kaynaklı vasat bilanco yolluyor

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Net donem karina bakarsaniz evet. Ama ben net donem karina gore karar vermiyorum bilancoyu degerlendirirken. Once satislar sonra brut kar ve favok.

Nakit akıs tablosuda önemli tabiki. Faliyetlerden nakit akisi olmali mutlaka.

6.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    iyi bilanço gelirse fiyatlama muhakkak olur çünkü piyasa iyi bilanço arıyor. Hatta iyi bilanço çok az olduğu için iyiler hızlıca fiyatlama yapıyor. Burada ya piyasa 3. çeyrek sonuçlarından dolayı 2024 beklentilerinin gerçekleşeceğine inanmıyor ya da yatırımcı ilişikileri bizleri yanıltıyor+insider var.
    Umarım son yazdiginiz kisim gerceklesmez. Tek korkum bu.

7. bugün tavan olan imasm bakın. tavan olmasına rağmen yılbaşından bu yana yüzde -8 getiride. Bize yakın. Yani şuan piyasa ölü. İyi bilançoyu da havada kapıyor. Bu sebeple insider vs düşünmek için erken.

8.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    bugün tavan olan imasm bakın. tavan olmasına rağmen yılbaşından bu yana yüzde -8 getiride. Bize yakın. Yani şuan piyasa ölü. İyi bilançoyu da havada kapıyor. Bu sebeple insider vs düşünmek için erken.
    Gelen bilancolara bakiyorumda ozellikle daha onceki donemlerde vergiye tabi olmayan yani hic vergi odemeyen gyo larda yuklu miktarda ertelenmis vergi gideri cikiyor. Sebebi %10 asgari kurumlar vergisinin gelmesi.

Aynı durum ardyz ninde basına gelir mi diye dusunuyorum. Cunku ardyz de gerek tesvikler gerek destekler ve gerekse muafiyetlerden dolayi ya hic vergi odemiyor yada cok az oduyordu.

Bu düsuse kilif bulmaya calisiyorda olabilirim.

Sayfa 289/305 İlkİlk ... 189239279287288289290291299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •