Sayfa 370/439 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420 ... SonSon
Arama sonucu : 3506 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    1 milyar dolar altın için,,,550 milyon dolar pelet için,,ayrıca yeşil dönüşüm için de yatırım yapması lazım.
    Bu şartlarda nasıl temettü verecek.
    Ereğli bu sene 1 milyar dolar civarında yatırım yaptı, 14 milyar tl kar etti.Ereğli hersene yatırım yapar bu civarda ve yaklaşık en az bu kadar ve daha fazla kar eder.BU nedenle temmettü vermesinde bir sakınca yok.Bundan sonraki 2 senede de ortalama yılda 800 milyon dolar yatırım yapacak ve yaklaşık 18-20 milyar tl kar açıklar.endişe edecek durum yok hem yatırım yapar,hem temettü verir hemde borçlarını taksitlerini öder.

2. Anladığım kadarıyla 2006 da dağıtılan 70 milyon dolar civarı temettü kararı iptal edilecek,... Nasıl olacak bu iş, parayı alan aldı... Yorumu olan var mı

TECNO CK7n cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by zars Yazıyı Oku
    AnladıÄŸım kadarıyla 2006 da daÄŸıtılan 70 milyon dolar civarı temettü kararı iptal edilecek,... Nasıl olacak bu iÅŸ, parayı alan aldı... Yorumu olan var mı

Haydaaaa,,,Atilla Mayda
    Ayıkla princin taşını şimdi
    Ben bile diplomamdan şüphe edecek duruma düştüm,,acaba iptal ederler mi diye
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4. Gerekçeli kararı çok uzun yazmışlar, şöyle bir göz attım
    Tebliğ sonrası 2 hafta içinde yargıtay yolu açıkmış.
    30.03.2006'da UFRS'ye göre hazırlanmış mali tablolara dayanarak 2005 mali dönemi karı 193 milyonTL açıklanıp, Özelleştirme Yüksek Kurulunun itirazlarına rağmen buna göre temettü dağıtılmış. ÖYK daha yüksek bir kar açıklanması gerektiğinden yola çıkarak 35.673.249 TL'lik temettü farkının faiziyle birlikte ödenmesini talep etmiş.

O günün döviz kuruna bölsek 28 milyon$ civarı bir para olur ancak TL olarak yasal faizi nasıl çıkar bilmiyorum.
    Böyle bir dava nasıl 19 yıl sürer anlamıyorum?

5. Bugün herkes keyifsiz

6. Nisan VIOP 60 kuruş civarı temettü fiyatlıyor gibi geldi bana

7. Mart ayındaki faiz indirimi kararı beklentilerin epeyi üstünde olursa şaşırmam.
    Stopajı yükselteceklerine faizleri düşürsünler, en azından piyasalar için olumlu haber olur.
    Şirketler faizi düşük döviz kredilerine yüklendikçe döviz kurları mecburen yükseliyor ve enflasyonla mücadele için zararlı sonuçlar doğuruyor. Ülkede kurlarda artış beklentileri ile enflasyon ilişkisine yönelik farkındalık ilk okul seviyesine kadar inmişken dikkatli olmak lazım.

8. HRC fiyatları zıplamış görünüyor.Bi faydası olurmu acaba

Sayfa 370/439 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •