Sayfa 426/500 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476 ... SonSon
Arama sonucu : 3995 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,665
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Hacimdeki bu düşüş nasıl yorumlanabilir?
    Kimse malını bu fiyattan satmak istemiyor mu?
    Yani bu nereye kadar devam edecek. Son çeyrek bilançonun kötü geleceği aşikar.Bu yıl temettü cücük kalacak yine.

Yeni fabrika fiyatlanmasını önceden yaptı dersek ve 2024 bilançosunun kötü oluşu bu düşüşü anlamlı kılabilir.Fakat yeni fabrikayla yaşanacak üretim artışı ile 2025 bilançosunun 2024 ten daha iyi geleceği kesin gibi. Artık toparlanması lazım değil mi. Eğer büyük bir fiyasko yaşamazsak en azından fiyatın bu bölgelerde akümüle olması gerekiyor.

Bu fiyatlardan alıcı bulamıyorsa demekki fiyat hala yüksek.

Tabancamdaki son kurşunu 220 usd fiyat için bekletiyorum. Uzun vadeci olduk.
    Bankof ve işten işlem yapanlar aynı şeref düzeyine sahip olabilir. 1 yıldır aynı şey. Biri satarken öbürü alıyor. Biri alırken öbürü satıyor. 220 dolar için beklettiğim son kurşun sanırım kullanılacak.

Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Bankof ve işten işlem yapanlar aynı şeref düzeyine sahip olabilir. 1 yıldır aynı şey. Biri satarken öbürü alıyor. Biri alırken öbürü satıyor. 220 dolar için beklettiğim son kurşun sanırım kullanılacak.
    Ben bekletecem kurşunu

ve bendeki kafama takılan konu o anlaşma 2 yıl kala görüşmelere başladık diye kap attı ve üzerinden 1 yıla yakın geçti hala tık yok.

Ne görüşmeymiş yahu.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4.  Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    yeni fabrika sadece kurulu kapasiteyi artıracak.talepten dolayı sektör %20 geri çekilme yaşıyor.Dunya otomotiv piyasassı tekrar sekilleniyor...yakında bilançolarda bu etkişyi iliklerimize kadar hissedecEGİZ....YTD

5. Herkesin burnundan soluduğu zamanlarda dikkatli yorum yazmak gerekir, ben demiştim deyiciler hiç hoş olmaz,
    Hisse fiyatı 16000 civarı iken biri yazmıştı, 7000/8000 olursa herkes evini arabasını satar alır diye yazmıştı, ben de belki yine de kimse almaz , almaya korkarlar , borsa tamamen algı işidir falan diye yazmıştım.
    2025 haziran gibi bist 13000 üzeri olur diye düşünüyordum , revize ettim, 2025 haziran gibi bist yükselişe başlar, eylül ekim gibi 13000 üstü olur diye tahmin ediyorum.
    Ülkede her gün olumsuz bir gelişme yaşanıyor, iyice gına geldi, borsa ne yapsın.

6. Son bir yılda bu forumda herkes yanıldı (ben de).Yanılmayan tek biri oldu o da sayın BABATOLİEN.ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by Hopefeded Yazıyı Oku
    Son bir yılda bu forumda herkes yanıldı (ben de).Yanılmayan tek biri oldu o da sayın BABATOLİEN.ytd.
    Babatolien 2024 kasımda alırım demişti,
    Sanırım salih vural haklı çıktı.,
    Haklı olmak falan da önemli değil, herkes kazanabilsin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,665
    potansiyelimize güvendik kuş gibi uçtuk kaz gibi düştük!
    BEDELSİZ POTANSİYELİ A.O. ÖZKAYNAKLAR SERMAYE
    EGEEN 178559% 5.717.088.094 3.200.000

Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 426/500 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •