Sayfa 92/1003 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 729 - 736 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    yukarı işaret bence şimdilik yok.
    gördüğüm.. kabaca u-100 de 5 kasım 2024 dibinden başlayan yukarı hareketin %50 düzeltme seviyesinde endeks .. 50 haftalık ortalama desteği var tutarsa . birde tepeden alçalan kanalizasyon desteği var .. falan .. kısmet .. + Çıtağın açtığı topikte uğurlu olabilir belki .. ytd.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Katırcı Bedri abi bizim zenci yapınca anlamamız lazımdı tecavüze uğradım karakola gidiyorum. Şikayetçiyim olacam. Kim yaptıysa itiraf etsin
    Sen demiyormuydun afrikaya çalışmaya gidecem diye. Afrika ayağına geldi işte

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen işin kolayını bulmuşsun Alper
    Bir de böyle deneyeyim dedim nasılsa her türlü kertiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Videoya gerek yok yazabilirsinkchol bu hükümet varken bu işlere gireceğini mi düşünüyorsun .( yabancı bir ortak bulur ) o ayrı bugun yabancı ortakları olmasın 30 kere hikaye yazılır şirketlere
    milgem den kazık yedi,
    Altay tankından kazık yedi,
    Kalamış yat limanı ihalesine girdi daha önce kazandı iptal edildi,
    sudilere maça gidiliyor 2 takım sahaya çıkmıyor Koç suçlanıyor
    şu saydıklarıma dünyanın arge parası yatırıldı şimdi bu adamlar gelip neden yatırım yapsın sabah akşam diploma konuşulan bu durumda olan yerde.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bir de böyle deneyeyim dedim nasılsa her türlü kertiyor.
    İyi yaptın bence her türlü deneyim gerekli, sadece fisfis abinin zenci ile münasebetini denememek lazım
    Hamdım Piştim Yandım

9400 kırılmadan panik yok..aldığınız malları 9400 altına inmezse tutun..inerse stop edin bir tekme de siz vurun..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Katırcı Bedri abi bizim zenci yapınca anlamamız lazımdı tecavüze uğradım karakola gidiyorum. Şikayetçiyim olacam. Kim yaptıysa itiraf etsin
    Korkma abi hepsi geçecek..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Gümüş fiyatlamalarının son bir haftalık performansına baktığımızda % -3,10 oranında geri çekilme yaşandığını ifade edebiliriz. Söz konusu geri çekilmenin alt metninde okumamız gereken gerekçe ise Başkan Trump’ın Kanada ve Meksika gümrük vergilerini onaylamasının ardından olası bakır gümrük vergilerini incelemek için yürütme emri imzalaması ve de bu durumun Dolar Endeksinin kayıplarını sınırlandırırken, ons gümüşte satışların derinleşmesine neden oldu şeklinde değerlendirebiliriz.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 92/1003 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •