Sayfa 286/446 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
Arama sonucu : 3565 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Ne demistin; oldugu kadar, olmadigi kader.
    Olursa kizlarin ceyizine uc/bes tencere tabak koyarim, bir/iki carsi pazar yaparim. Tekaut maasiyla zor, anlarsin. Kismet.
    Emeginin farkindayim, helalligimi vermeyi unutma.

Evlatlardan onemlisi yok, onlar icin varliginin geregini dusun, kendini yipratma.

Park fotosundaki patilicana/rabbin dilsiz kuluna eksi bes derecede , karnini doyuracak bir lokma mama verdiysen, otesini dusunme.

Seni okuyup, takip edenler anlayacak izana sahipse, almistir alacagini zaten ve alacaktir kismetinde olanlari sonrasinda.

Kisa yoldan, emeksiz kazanc pesinde olanlarin iflahi yoktur, uzulme onlara.

Saglicakla...

Hakısın ablam...

Haklısın da keşke; "olduğu kadar, olmadığı kader" deyip geçebilsem...!!!

Yapım buna müsait değil...

Benden yana, hakkım varsa helâl olsun...

İstemeden de olsa benden dolayı zarar görenler varsa, haklarını helâl ederlerse ben de sevinirim... Fayda görenler dua etsin yeterlidir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Valla üstad konu senle alakalı değil yanlış anlamayasın.
    ama sanki bu arkadaşlar "üstünüze hafif bi şeyler giyip gelin" dercesine bize bakıyor. Kötü yola düşecekmişiz gibi bir his var içimde. Bak daha yeni de emekli olduk. Maaş almaya başladık sonra halimiz nice olur. Kimse kurtaramaz bizi bu bataktan emin misin üstadım? Bak son kez deyiveriyom. Tecavüzcü Coşkun un kapı aralığından bakan fotosu düştü aklıma nedense.
    Bilemiyorum Selim...

Bir bakmışsın her şey çok güzel olmuş, bir bakmışsın yerle yeksân olmuş...!!!

Bekleyip göreceğiz...

Alıntı Originally Posted by Xer Yazıyı Oku
    Zamanında uufuk vardı, İnsanlar gördükleri indikatör resmini foruma gönderip ondan çözmelerini isterdi.

Bizde yaşlandık.
    Hatırlar gibiyim ama tam da çıkaramadım. Çok eskilerden di sanki...

Göstergeler hakkında genelde herkesin yanıldığı nokta şu:

- Göstergeyi tanıtırken veya o gösterge ile analiz yaparken genelde en güzel çalıştığı yerin grafiği paylaşılır fakat çuvalladığı zamanki grafikler hiç ortalıkta olmaz...!!!

DeMark göstergelerinin ise; içeriği şu ana kadar tam olarak açıklanmış değil. Sitesine abone olup ayarlarına baktığımda ise, ne işe yaradıklarını anlamadığım bi sürü parametre var...!!!

Kitaplarda her şey yazmıyor ve herkes de kendi kafasına göre göstergeyi kodlayıp kullanıyor. Matriks 'tede var ama bâriz hatalı. Doğru çalıştığı anlar da oluyor. Oradan bir grafik paylaşsam; "ne mükemmel çalışmış...!" denir....

En azından standart orijinali kadar kodlamam lâzım, sonrası zaten olmayacak gibi...
    Son düzenleme : T/A; 26-02-2025 saat: 10:46.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Sık dişini Selim, şunun şurasında 2 günü kaldı...!!!

Gerçi sadece bu hisse için değil, neredeyse tüm hisseler için 2-3 gün kaldı...

Belki bazıları bu hafta içinde dönecektir, bazıları gelecek hafta...

13 'e tamamlanmasını bekliyoruz. Ondan sonra risk seviyelerine kadar düşüş devam edebilir. Oraları kolluyor olacağız...

Hiç söylemiyorsun Selim, dün verileri güncellemeden grafiği paylaşmışım...!!!

Hadi ben yaşlıyım, dikkat etmek gerekir...

Bu durumda zamanda yolculuk yapmış olduk ve 1 gün ileri gittik...

Hadi gözün aydın, bugün 13 yandı. Artık daha rahat işlem yapabilirsin...

Fakat henüz 9 yanmadı. O nedenle yarın 9 için biraz daha düşebiliriz ama sorun değil...

STOP noktası ise 6.61 'den geçen sarı renkli seviyedir. Genelde burayı yoklar ya da çok yaklaşır. Dönüş için işaret beklemek lazım. Sonrasında yön yukarı dönebilir...

Agresif harekette hemen yarın dalmak lazım ama çok mantıklı olmaz. Ortalık güven versin, sonra alınır. Sen tırtıklamak istiyorsan seviyeler belli. Piyasa senin...

XU100...

Dönüş yeri mükemmel...

9 saymak için peş peşe 3 gün daha lâzım. Bu da Pazartesi demek oluyor...

Bakalım orada 9 yapıp yukarıyı gösterecek mi?

STOP seviyesinin altında seyretmeye başlarsa iş uzar...!!!

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    XU100...

Dönüş yeri mükemmel...

9 saymak için peş peşe 3 gün daha lâzım. Bu da Pazartesi demek oluyor...

Bakalım orada 9 yapıp yukarıyı gösterecek mi?

STOP seviyesinin altında seyretmeye başlarsa iş uzar...!!!

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

Sayfa 286/446 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •