Bugün günlerden pazartesi ve park günü...
Mevsimin tam dönüm noktasýndayýz. Tüm yapraklar dökülmüþ ama bir yandan da 1-2 haftaya yeni sürgünler ve yapraklar çýkacak...
[![]()
Bugün günlerden pazartesi ve park günü...
Mevsimin tam dönüm noktasýndayýz. Tüm yapraklar dökülmüþ ama bir yandan da 1-2 haftaya yeni sürgünler ve yapraklar çýkacak...
[![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yeni hafta yeni þans, bol ve bereketli kazançlar
Hocam sizin park her mevsim güzel, inþallah böyle kalýr herkes faydalanýr, þehrin içinde böyle bir alan çok büyük nimet...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
ÝnþaAllah böyle kalýr, temennimiz bu yönde...
Ben haftada bir, bazen 15 günde bir gibi faydalanýyorum. Evi o civarda olanlar daha sýk faydalanýyordur...
Yürüyüþ parkuru mevcut. Bir çok kiþi yürüyüþ yapýyor...
Alt tarafta spor aletleri de var. Dileyen orada da çalýþabiliyor...
Üstadým KOC Grubu hakkýnda diðer þirketler de dahil bir sýkýntý var. Nedir bilmiyorum, o yüzden seyirci olarak takýlýyorum. Off the record bir dost ortamýnda bahsettiðim bir hisse var. Kisada bir hikaye yakaladim. Orada poz açtim. 3-4 gündür oradayým. Ortamda bir gerginlik havasý hâkim, o sebepten daha güvenilir bir seviyede olan yerde durmak daha mantýklý geldi bana. Sonuçta babamýn dükkani deðil hiç biri.
(Þimdi biri çýkýp þunu diyebilir. Eee sen geçen gün mezar vade diyordun. Nooldu )
El cevap.
Para yönetme psikolojisi dahilinde.
O miktarda bir para için hareket tarzý deðiþkendir
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Þartlara göre iþlem tarzý deðiþebiliyor. Tabii ki bir de psikolojiye göre...
O nedenle daha önceden alýnan bir kararý, seans içinde deðiþtirmemek lâzým. Ýyice düþünüp, Kâr/Zarar analizi yapýp, deðiþtirmek gerekiyorsa, deðiþtirmek gerekir. Bunda bir sakýnca yoktur...
Ben bayaðý bir süredir iþlem yapmadýðým, gemiyi kýzaða çektiðim için boþluða düþtüm...
Eskilerden yapmayý tasarladýðým bir yazýlým projesi vardý. Onu yapmaya baþladým...
Biraz zaman alacak ama belki bittiðinde iþe yarar bir þey ortaya çýkarsa ve paylaþýma uygun imkan varsa paylaþmayý düþünüyorum...
Zor ama deniyorum. En azýndan ölmeden aklýmda kalmasýn...![]()
Yer Ýmleri