Sayfa 874/2404 İlkİlk ... 37477482486487287387487587688492497413741874 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    2021'e kadar ralli... 2021'den sonra şort kovalayın bence...
    BEN farklı düşünüyordum 2050 ye kadar devam demiştim ..

nasıl bir mantık sizinki çözmekte zorlanıyorum

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    HBYKCN hocam şort kovaladığımız yok yauv ..terse geldik ..mecburen devam ediyoruz ..zarar çıksın toplu tövbe yapacağız...NO SHORT
    ozaman long da olacağımızdan hiç şüphem yok ..tabiki de piyasa hep short olur
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    HBYKCN hocam şort kovaladığımız yok yauv ..terse geldik ..mecburen devam ediyoruz ..zarar çıksın toplu tövbe yapacağız...NO SHORT
    ayyyynen öyle abi siz etmeseniz bile ben tövbe ederim
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

herkese bol şanslar.. eğer ilgilenir inceleriz derseniz, zevkine yükseleceğine inandığım hisseleri paylaşarak katkıda bulunmak istiyorum..

5.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    herkese bol şanslar.. eğer ilgilenir inceleriz derseniz, zevkine yükseleceğine inandığım hisseleri paylaşarak katkıda bulunmak istiyorum..
    kendi adıma sizin yazdığınız her yazı dan zevk alarak okurum ben ilgileniyorum nacizane ...

6. 70.000 & 110.000'e çıkan borsada "vay be ne çıktı ama" deyip de 1 kuruş para kazanamayan hatta benim gibi kaybeden kişiye Küçük Yatırımcı denir...

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    kendi adıma sizin yazdığınız her yazı dan zevk alarak okurum ben ilgileniyorum nacizane ...
    parayı buldun sanırım mehmet allah artırsın. bol şanslar..

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    parayı buldun sanırım mehmet allah artırsın. bol şanslar..
    Malesef parayı bulmadım
    iki dakikanızı alıp sabah takvim yaprağının arkasındaki kıssayı paylaşmak istiyorum ...

zengin bir baba oğluna vasiyet eder oğlum ben ölünce beni toprağa verirken lütfen çoraplarımla göm yalnız sana bir mektup bırakacağım çok zorda kalırsan açar okursun demiş ve zaman içerisinde baba vefat ediyor hocayla görüşüyor babamı çorapla gömebilirmiyiz hoca katiyen olmaz ne yapacağını şaşıran evlat bir başka hocaya gidiyor hocam babamın vasiyeti var çorapla defnedebilirmiyiz o hocada izin vermiyor çoçuk ne yapacağını bilmeden ozr durumdaki mektubu açmaya karar verir
    açar okur oğlum gördünmü o kadar zenginliğim olduğu halde beni çorapla defnedemedim gerisini sen düşün artık der
    ne yapalım bende öbür dünyaya bir kefenle gideceğim ya fazla paraya gerek yok san ki

Sayfa 874/2404 İlkİlk ... 37477482486487287387487587688492497413741874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •