Yatırım tavsiyesi değildir...
https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs
herkese bol şanslar.. eğer ilgilenir inceleriz derseniz, zevkine yükseleceğine inandığım hisseleri paylaşarak katkıda bulunmak istiyorum..
70.000 & 110.000'e çıkan borsada "vay be ne çıktı ama" deyip de 1 kuruş para kazanamayan hatta benim gibi kaybeden kişiye Küçük Yatırımcı denir...
Malesef parayı bulmadım
iki dakikanızı alıp sabah takvim yaprağının arkasındaki kıssayı paylaşmak istiyorum ...
zengin bir baba oğluna vasiyet eder oğlum ben ölünce beni toprağa verirken lütfen çoraplarımla göm yalnız sana bir mektup bırakacağım çok zorda kalırsan açar okursun demiş ve zaman içerisinde baba vefat ediyor hocayla görüşüyor babamı çorapla gömebilirmiyiz hoca katiyen olmaz ne yapacağını şaşıran evlat bir başka hocaya gidiyor hocam babamın vasiyeti var çorapla defnedebilirmiyiz o hocada izin vermiyor çoçuk ne yapacağını bilmeden ozr durumdaki mektubu açmaya karar verir
açar okur oğlum gördünmü o kadar zenginliğim olduğu halde beni çorapla defnedemedim gerisini sen düşün artık der
ne yapalım bende öbür dünyaya bir kefenle gideceğim ya fazla paraya gerek yok san ki
![]()
Yer İmleri