Hiç ses çıkmıyor, konu lav oldu galiba . Konunun içinden belediye de çıkamıyor desenize . Bir ateş yaktılar sanırım söndü.
Hiç ses çıkmıyor, konu lav oldu galiba . Konunun içinden belediye de çıkamıyor desenize . Bir ateş yaktılar sanırım söndü.
Belediyede de ses seda yok onlarda şimdilik kulağının üstüne yattı herhalde)
Bence belediyenin aklı karışık, klavyedeki bütün tuşlara basıyorlar Hilton otelinde payları var Hilton oteline hastane yapmaya çalışıyorlar. Bir yandan da mağdur edebiyatı yapıp otel olsun AVM olmasin yalanlarıyla sürekli gündem değiştiriyorlar sıkıntı yok değerli dostum ok yaydan çıktı ama bugün ama yarın![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Ayrıca ülkemizde inşaat maliyetleri arttığından dolayı İzmir'de bundan payını fazlasıyla alıyor çünkü ruhsat alan inşaatlar yok para girişi olmuyor onun için belediyenin böyle bedavadan Basmane çukuru nda ACİL koduyla hizmet binasına ihtiyacı var. İlerleyen yıllarda ya da günlerde bu bütçe bunu kaldırmaz fazlasını yazamıyorum yazarsam dava ederler beni![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Anladım arkadaşım,sağ olun bilgilendirdiginiz için.Siz de olmasanız hiç bir şeyden haberimiz olmayacak.Iyi günler olsun.
Yer İmleri