Geçen aylarda yazamıştım. DOCO yu bekliyor diye. Doco 8345 e geldi. Buluşmalarına az kaldı. Kucak kucağa geldiklerinde neler olacak, neler? Acaba......................
Geçen aylarda yazamıştım. DOCO yu bekliyor diye. Doco 8345 e geldi. Buluşmalarına az kaldı. Kucak kucağa geldiklerinde neler olacak, neler? Acaba......................
Bir tarafta Depremde enkaz altında hisselerini satmaya izin verilmeyen insanlar, diğer tarafta gözaltına alınmadan satış yapan Hasan Meşe ve ekibi sacro makro vs. Muhtemel ki egeen de bu adamların oyuncağıydı.
Diğerleri alctl, petun,bmsch, kocmt gibi gibi…
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Öncelikle şurada anlaşalım arkadaşlar.. bedelsiz pompasıyla çok güzel kynin eline verdiler. Daha dönüş olacak yataya bağlayacak yeteri kadar toplayacaklar da ondan sonra bakacaklar duruma. Kaldı ki bu durumda bedelsiz de bir işe yaramaz saman alevi yapar. Operasyonu yapanlar başka ama bu sacro ve shadow tayfası da az değil. Bunlar önce malı alır sonra Telegram twit vs roket diye diye kyye bırakır. Klasik traderler. Yıllardır aynı terane. Kaldı ki adamlar ceza yediler. Biri Halil bora bereket biri selim bayrak. Bizim millet salak bunlar yazınca asla bulaşmayacaksın. 18binden beri 1 yıldan beri malı taşıtıyorlar. Daha yataya da sarma yok. Biraz mal toplanacak ondan sonra tekrar bi bedelsiz furyası başlayacak. Klasik bedelsiz muzuyla doldur boşalta devam. Önce bi doldursunlar sonra bakarız. En az 2-3 ay da hadi ha geldi ha gidecek ile geçer.
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Gerialım Jantsa ve FK sı da 160 üzeri ben yanlış görmediysem.
Bizde ise masalllar masallar YTD.
Teknik takılıyorum ben temel de de önemli tabiki tüm hisselerde.
Bizde Fiyat kabarık lakin hikaye çok.Arsalar da var genede sürünüyoruz.Mayısı da geçirirlerse o zaman kızarım![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri