Sayfa 379/438 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429 ... SonSon
Arama sonucu : 3498 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Hocam, hemen gaza gelmesek mi acaba? Bu kaçıncı oldu [emoji1]
    Tam gaz ileri,

Hep söyleniyordu ; en kötü geride kaldı diye,Şimdi gerçekten en kötü geride kaldı.

Yazsam beklentileri şimdi 2027 kadar ancak biter.

2.  Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    Ekonomiye, siyasete yada dünyadaki gelişmeler gibi herhangi bir konuya ilişkin olumlu görüş bildirmenin pek kolay olmadığı bir dönemdeyiz ancak hem takip ettiğim verilerin mevcut durumuna hem de olayların seyrine göre borsa yatırımcısının an itibarı ile dezavantajlı durumda olmadığını düşünüyorum. Değerlendirme yaparken tek boyutlu ve yaratıcılıktan uzak bakış açılarının dışladığı olasılıklar hiç de küçümsenmeyecek oranda yüksek.
    Fırsatların ön plana çıkması risklerin bertaraf olduğu anlamına gelmez.
    Yatırım fırsatları açısından genişleyen bir zaman çerçevesinden söz edilebilir.
    Düzenleyici kurumlar da bu yönde istekli gözüküyor.
    Konut piyasasından fiyatların yıl başından beri 2 defa yükseldiğini gördük.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Sattığını geri alıcak galiba 18 milyon lot oldu.
    Muhtemelen öyle olacak, açığı var desem ödünç pay piyasasında EREGL de sadece 16 bin lot açık görünüyor, BofA nın alışı şu an 18 mlyn lot,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    İnşallah dün ve öncesinde burdaki saçma sapan yorumları okuyupta satan olmamıştır.. Valla üzülürüm..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Eregli ile nikah kıydık hocam satmak yok

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    İnşallah dün ve öncesinde burdaki saçma sapan yorumları okuyupta satan olmamıştır.. Valla üzülürüm..

6. avrupa birliğinin planladığı 800 milyar dolarlık savunma paketinin en çok türk sanayi şirketlerine yarayacağını düşünüyorum, artık bezdirdiği için kendime bile bu sefer oluyor demekten bile imtina ediyorum ;)

7. değerli forumdaşlarım yıllar sonra ereğli ilkkez birazcık güldürdü 2020 den beri elimde olan hisselerim ile pandemide sonraki ralli ve bu enflasyon ortamında param çöp oldu ama hiç pes etmedim şimdi 100 tl olsa maliyete ancak gelir temettü vermesini bekliyorum alacağım temettüler ile emekli maaşım belki biraz olsun insanca yaşamamıza destek olur diye umuyorum sağlıcakla kalın yüzümüz hep birlikte güler umarım

8. Şu sıralar demir-çelik sektörünü çok takip edebilecek durumda değilim, Eregl ve Krdmd nin bugünkü yükselişine ön ayak olacak itkisel bir gelişme mi oldu ?

Sayfa 379/438 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •