Sayfa 380/400 İlkİlk ... 280330370378379380381382390 ... SonSon
Arama sonucu : 3199 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Tek olumlu gelişme HRC nin zıplaması . Ammaaa 2023 başında 1200 leri ve 2024 başında da 950 leri gördükden sonra senenin geri kalanında dip dip gitmiş idi.

Onun dışında bankalar aşırı yoruldu artık. Ne yazıkki BANK OF bugün alır yarın misli ile satar. Artık midemi bulandırıyor bu kurum.
    Ha yalnız bir iyi durum daha var , geçen bir arkadaş takas paylaş mış idi orada gördüm , emeklilik fonlarından biraz mal indi sanırım. Daha evvel yazdım idi. Bunlar alıyorsa kaç satıyorsa al. Buradan alınan mallar BANK OF un katalizörlüğünde ileriki günlerde bir posta daha servis edilmek istenmiş olabilir.
    Yada HRC yılın geri kalanında düşmez 2021 benzeri bir karlılık rakamlarına ilerler eregl.

Yarın MB toplantısı da büyük etken. Nas mas yeniden söylentileri var. 5 puan indirim stopaj la beraber negatif reel faize adım adım falan.

2. Oooo fedor gelmiş. Adam geldi 9 aralık günü bişiler geveledi.O an o dk satış yemeye başladı hisse . 3 aydır da yiyor.
    Yarın MB var. Bu BANK OF bir halt lar peşinde. Yarın pas mas derse MB (beklenti 2.5 puan indirim ama 5 puan nas söylentisi var) yandı gülüm keten helva.

Cebe cüzdana kasaya dikkat derim valla nacizane. Gudubet düztaban ağır satıcı fedor dolanıyor ortalarda.

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Oooo fedor gelmiş. Adam geldi 9 aralık günü bişiler geveledi.O an o dk satış yemeye başladı hisse . 3 aydır da yiyor.
    Yarın MB var. Bu BANK OF bir halt lar peşinde. Yarın pas mas derse MB (beklenti 2.5 puan indirim ama 5 puan nas söylentisi var) yandı gülüm keten helva.

Cebe cüzdana kasaya dikkat derim valla nacizane. Gudubet düztaban ağır satıcı fedor dolanıyor ortalarda.
    İki kere alım yaptım patır kütür geri geldi. Maliyette çok yakınım. 25 civarı biraz kar verir. Asıl ben alinca Bank of millete kitliyor.

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Neyse, 40 yılın başında geldim, başımızı derde sokmayalım.
    Sevgili @fedoramca, hoş geldin! geldiğinin ertesi günü o çok konuştuğumuz +%7 geldi
    Bende trade sevdasına gene malın tamamını kaptırdım, gün içinde yerine koyma fırsatı çok verdi ama elim alıma gitmedi! nedeni de aylardır kötü kapanış yapması oldu, gerçi bir gün ters köşe yapacağını biliyordum, o gün bu günmüş,

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Sevgili @fedoramca, hoş geldin! geldiğinin ertesi günü o çok konuştuğumuz +%7 geldi
    Bende trade sevdasına gene malın tamamını kaptırdım, gün içinde yerine koyma fırsatı çok verdi ama elim alıma gitmedi! nedeni de aylardır kötü kapanış yapması oldu, gerçi bir gün ters köşe yapacağını biliyordum, o gün bu günmüş,
    Bal vermeyen arıyı kovandan atmışsın. Boşverrrr..

1 yıldır lira bazlı 1 lira kazandırmadı. İlla alacam diyorsan koy faize gelen faiz parasıyla günlük al. Artık kaç lot olursa.. veya faiz parasıyla alınabilecek lot miktarı kadar anaparadan da ekleyip her gün al. Örnek günlük gelen faiz 1.000 liraysa her gün 2.000 liralık gibi.. tercih tamamen senin.

Temettü kararı öncesi 30 kuruş bastılar aşağı. Piyasalar kapanmadan 1 saat önce. Benim iyice midemi bulandırdılar.

Endeks yüksek gözüksede bankaların artışını çıkar 6-7 binlere tekabül eder sanırım. Dolar bazlı 4 kat gitmiş banka hisseleri var. Alana bi çakarlarsa 10 yıl boş otobüste ayakta gider.

Alıntı Originally Posted by Darkfox Yazıyı Oku
    Bal vermeyen arıyı kovandan atmışsın. Boşverrrr..

1 yıldır lira bazlı 1 lira kazandırmadı. İlla alacam diyorsan koy faize gelen faiz parasıyla günlük al. Artık kaç lot olursa.. veya faiz parasıyla alınabilecek lot miktarı kadar anaparadan da ekleyip her gün al. Örnek günlük gelen faiz 1.000 liraysa her gün 2.000 liralık gibi.. tercih tamamen senin.

Temettü kararı öncesi 30 kuruş bastılar aşağı. Piyasalar kapanmadan 1 saat önce. Benim iyice midemi bulandırdılar.
    Bende para boşta kalınca PPF alıyorum, bir süre oradan günlükte gelen paraya bakıp huzur buluyorum EREGL veya başka bir hisse fırsat verirse de erkenden atlıyorum, bakalım bu sefer nasıl olacak,

7.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Bende para boşta kalınca PPF alıyorum, bir süre oradan günlükte gelen paraya bakıp huzur buluyorum EREGL veya başka bir hisse fırsat verirse de erkenden atlıyorum, bakalım bu sefer nasıl olacak,
    Borsada fırsatlar bitmez.

8.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Arcelor örneği veriliyordu bu işlerde genelde. Arcelor hissesi 9 aralıkta 24.6 seviyesinde. Sonra düşüşe geçmiş 21lere gelmiş. Bugün 25.50leri gördü.

Eregl 9 Aralıkta 27 TL. Yine aynı dönem düşüş başlamış. Şu an 23ün altında.
    Eregl 23.74 (65 cent). Arcelor 33 küsür. Daha önce yazdığım tarihten itibaren arcelor 8 dolar artarken eregl 1 lira falan artmış

Sayfa 380/400 İlkİlk ... 280330370378379380381382390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •