12028 şort pozisyon aynen devam ..ben de yalan olmaz hiç olmadı da ...
Deminden beri değerli dostlarım katırcı ve bozkurt a takılma amaçlı şaka yazdım ..
-----
Ben ,daha önce yazdım ..
Buradaki herkesi kandırabilirim ..kendimi kandırabilirim fakat yukarıdakını nasıl kandıracağım !?
Defalarca kaybettim yazdım defalarca kazandım yazdım ..ne yaptıysam onu yazdım ..işim dolayısıyla online yazmadıklarımı da ekstre gönderdim ..
Ben de yalan olmaz ..şimdi kayıptayım ..3 işlem günü 70 bin point yükseleni şortladım -çok da yanlış bir hareket olmasa gerek ve fakat borsa işte ..bakalım ne olur ...
Hayat hoş gerisi boş
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 120 kişi okumaktadır. (24 üye ve 96 ziyaretçi)
mert45, *Bozkurt+, ahfado, ALPER+, cemalbb, cennetyolu+, conan, Denizdenizli61, el turco+, guneyka, Göktürk, kalekale, katırcı_bedri+, keremalkm+, Küçük Çiftçi+, lsc+, Master_Kamaji, maverick_nd, mavsar+, mustaf2231, Patrick Bateman, pisyedili01+, TOKATYILDIZI470+, tyler001
Tüm dostlarıma huzurlu geceler ..Hayırlı iftarlar![]()
Hayat hoş gerisi boş
Neyse geçmiş olsun Mert abi..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Bizim iftara yarım saat kaldı..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri