Sayfa 237/1003 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Puhhhaaaaaaaahaaaha
    Kırk katırı seçtin dimi
    Hamdım Piştim Yandım

2. 12028 şort pozisyon aynen devam ..ben de yalan olmaz hiç olmadı da ...

Deminden beri değerli dostlarım katırcı ve bozkurt a takılma amaçlı şaka yazdım ..

-----

Ben ,daha önce yazdım ..

Buradaki herkesi kandırabilirim ..kendimi kandırabilirim fakat yukarıdakını nasıl kandıracağım !?

Defalarca kaybettim yazdım defalarca kazandım yazdım ..ne yaptıysam onu yazdım ..işim dolayısıyla online yazmadıklarımı da ekstre gönderdim ..

Ben de yalan olmaz ..şimdi kayıptayım ..3 işlem günü 70 bin point yükseleni şortladım -çok da yanlış bir hareket olmasa gerek ve fakat borsa işte ..bakalım ne olur ...
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kırk katırı seçtin dimi

1 milyon getti ..sabah reverse olsaydım 3 milyon gelecekti
    Hayat hoş gerisi boş

4. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 120 kişi okumaktadır. (24 üye ve 96 ziyaretçi)

mert45, *Bozkurt+, ahfado, ALPER+, cemalbb, cennetyolu+, conan, Denizdenizli61, el turco+, guneyka, Göktürk, kalekale, katırcı_bedri+, keremalkm+, Küçük Çiftçi+, lsc+, Master_Kamaji, maverick_nd, mavsar+, mustaf2231, Patrick Bateman, pisyedili01+, TOKATYILDIZI470+, tyler001

Tüm dostlarıma huzurlu geceler ..Hayırlı iftarlar
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

1 milyon getti ..sabah reverse olsaydım 3 milyon gelecekti
    Niye olmadın abi yaw bende zarar etmediğin için seviniyordum
    Büüyle şaka mı olu
    Hamdım Piştim Yandım

Neyse geçmiş olsun Mert abi..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Bizim iftara yarım saat kaldı..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    12028 şort pozisyon aynen devam ..ben de yalan olmaz hiç olmadı da ...

Deminden beri değerli dostlarım katırcı ve bozkurt a takılma amaçlı şaka yazdım ..

-----

Ben ,daha önce yazdım ..

Buradaki herkesi kandırabilirim ..kendimi kandırabilirim fakat yukarıdakını nasıl kandıracağım !?

Defalarca kaybettim yazdım defalarca kazandım yazdım ..ne yaptıysam onu yazdım ..işim dolayısıyla online yazmadıklarımı da ekstre gönderdim ..

Ben de yalan olmaz ..şimdi kayıptayım ..3 işlem günü 70 bin point yükseleni şortladım -çok da yanlış bir hareket olmasa gerek ve fakat borsa işte ..bakalım ne olur ...
    İstersen bu akşamki kuponumu yazayım

Sayfa 237/1003 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •