Sayın Bora Yaşar,
Forum başlığıyla çelişenlerin dahi favori mekanı olması size olan sevgi ve saygılarından olsa gerek.
Sayın Bora Yaşar,
Forum başlığıyla çelişenlerin dahi favori mekanı olması size olan sevgi ve saygılarından olsa gerek.
He canımmmm...
Çok severler beni...
Çok da sayarlar.
Ama bir dediğimi yapmazlar...
Şunu çok ciddi söylüyorum...Dolarda düşüş bekliyorsanız, dolarda düşüş kaçınılmaz başlığına yazarak o başlıktan haber bekleyenlerin dikkatini çekebilirsiniz...
Buraya yazmakla kaynayıp gidiyor.
Erdoğan, "Yorulan varsa kenara çekilsin yerini başka arkadaşa bıraksın." demiş...
Siyaset yoluyla ün, şan ve para kazanmaktan yorulanlara, biraz da diğer kardeşlerimiz sebeplensin mesajıdır bu...
Kardeş kardeş paylaşsınlar.
Kavga döğüş etmeden.
Sen daha fazla kazandın demeden.
Mokunu çıkarmadan...
Bu arada MB nın faiz kararını bekliyoruz.
Faiz oranlarının değişmeyeceği sinyalini Mehmet Şimşek verdi.
Faiz oranları değişmezse dolar ve BİST kendi belirledikleri yollara devam edecekler anlaşılan...
Bora Ağabey bana taş attı..
Kendimce açıklama yapim..
Daha da olmaz denirse yazmayız..
Bu topiği ben dolarcıların dolar almak isteyenlerin toplanma mekanı olaak görüyorum..
Elinde dolar tutanlar..
Almayı düşünenler..
Her iki grubunda görüş alış verişine ihtiyacı var diye düşünüyorum..
Ve millet olarak plan program analiz fizibilite raporlama geri-dönüşüm (feed back) yorumlama olarak çok çok zayıf olduğumuzdan ötürü (gelişemememizin en temel nedeni bence bu)
Burada paylaşım yapıyorum..
Yoksa başlık bir temenni , dolar da yükseliş kaçınılmaz ok ama arada düşüyorda bu meret..
Ne yapalım 3 vakte kadar yükselecek mi yazılmalı başlığa istinaden..
Düşen birşeye düşüyor diyemeyeceksek..
Yani..
Kamplaşma ne kadar kötü..
O başlık bu başlık..
Halbuki bir başlık olur herkes dolar hakkında fikrini yazar..
Fiyat birilerini haklı veya haksız çıkarır..
Elini sıkarız olur biter..
Qt gelmedi..FED ''Relatively soon'' dedi. Görece yakında, yani Eylül'de olur Aralık'da, ucu açık yani kendilerine açık kapı bırakıyorlar, emin değiller gibi bir algı oluştu..Beklentiyi yönetmek istiyorlar ama Piyasa iplemiyor. ABD haber akışı hem siyasi hem ekonomik normalleşse işler değişir. Piyasa süt dökmüş kediye döner.Fed'de daha şahin olabilir.. Bu arada Eurusd shortları Fed sonrası manuel kapadım. 1,17 altı kapanışlar bekliyorum tekrar short olmak için..Haftalık kapanış nerede gelecek bakalım..Dolar TL buraları dip yapabilir. Merkez pas geçerse bir daha fırsatı olmayacak indirmek için bunuda bir kenara yazalım..
Değişiklik yok merkezde..
Ne demişler; İnsan ürkmesi hayvan ürkmesine benzemez..
Fırsat kaçtı, daha da faiz maiz indiremezler die düşünüyorum..
Bütün faizler sabit bırakıldı..
Başkan aynı başkan ama geçen seneki faiz indirme saçmalığının götürüsü beklenen getirisinden kat kat fazla olunca işi sıkı tutmaya karar vermişler..
Dolarcıların ocağına bir incir ağacı daha ne yazıkki..
Gevşek maliye politikası sıkı para politikası na devam..
Gundwane...
Bir zamandır dolar düşecek demektesin.
Senin düşüncendir saygı duyarım.
Ona göre de yatırım yaparsın olur biter.
Dolar düşecek dediğin gibi orta vadede de "şelale "bile bekliyorsun bazı şartlarla...
Peki bu nedir sence?
Dolarda düşüş kaçınılmaz değil mi?
Trol olmadıkça ben teknik ya da ekonomik nedenlerle "dolar düşecek" diyenlerin bu başlığa yazmalarına hiç bir itirazım yok.
Yer İmleri