Yahu sen nickini falan değiştir.Bu ortamda adamlar 2 gün tavan yaptı zaten.Sen 1 kez taban oldu diye hayırlı olsun diyorsun.Ayrıca burda insanlar para kazanmaya çalışıyor.İnsanların para kaybetmesinden,mutsuz olmasından mutlu olan iğrenç bir insan olduğunu bu kadar belli etme.Ali koç belki Fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanı olabilir ama 7 yılda Fener hissesi tutan şu an evini,arabasını herşeyini yaptı.Türkiyedeki leş futbol karın doyurmaz ama Fener hissesi doyurdu.Sende bir soda iç hazmetmek için...
ben hisseden bahsetmiyorum ki dostum, senin saçma sapan yorumlarından bahsediyorum. yok rengerse yeniyorlarmış, yok samsunu tokatlıyorlarmış, gördük dün 5 sapladılar 2 sini hakem çıkarttı. haftaya bir daha saplayacaklar ardından yorgun ve moralsz takim gelecek samsunda da puan kaybedcek o zaman görürüm o evleri arabaları alan tayfayı. böyle bir şey yokta atıyorsun desteksiz. tabi herkes en düşükten alıp tavandan satıyor dimi hadi oradan hadi oradan. civciv spor taraftarı seni. o sodayı kapağı ile birlikte agnadın sen onu. hadi hayırlı traşlar. gözüm üzerinde yorum yaptığında desteksiz atarsan tepene binerim. hadi uğurlar ola şimdi. yatırım batırım tavsiyesi değildir.
ha bu arada asriel israil mi ? anlayalım da ona göre davranalım bundan sonra.
Yer İmleri