Çizzzz tavana kadar neşemizi bulalım![]()
Çizzzz tavana kadar neşemizi bulalım![]()
Evet iki gün önce yuzde 6 yaptırdılar bu gün hirpalama günüydü gene HSBC ve oyaga gün doğdu iyi bir sıyırma yapacağı gün belkide yarindir veya gene 123-124 e degdirip ordan olgun armutları alabilir yaaaa sabır bilanço umarım güzel gelir de birazda biz tavan curcunasi yaparız yav ummadrgin halka arzlar süper gidiyor iyi şirketler fos çıkıyor gerçekten borsanın cilkicikmis visnebulls neyi varda tavvan tavan bu işe çayıra bağlı eşek mi ki gidemiyor
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Bu hissede bir ben bir tahtaci kaldı sanırım yav 123 lerden 140 Lara geldik çıt yok iyiki de 123-125 arası gomulmusum patron tahtacı ve azcik lotlarla ben bialacoyu kovaliyoruz ve soluksuz gidiş kap haberleri bekliyorum hem demilyarlik kap haberleri eee yılsonu bilançoları bu türlerde güzel gelir örnek Enka diyelim yoladevam
2024/12 bilanço: 3.569.116.474
Önceki: 1.640.081.840
Bank of bu gün baskı yapıp yarına hazirlik yapıyor gibi az pust değil bu bank of nerde besili dana gorse ucuza kapatmak için elinden geleni yapar bekleyeceğiz öyle mama yok bu pusta
Son düzenleme : mercek2; 11-03-2025 saat: 14:34.
Dün bankof pustu baski yapiyor demistim bu gün dön lastigini gevşetti eeee tahtaya tera daldi netdeyse bankofun kicindaki donu da siyiriyordu iyi de oldu sabah biraz naz yapsada baktı olmuyor atı kamcilayip 143 lerden 156 ya kadar çizdi benim beklentim çok yukarilar olduğu için şimdilik çorba parası diyelim esas kebap parası ilerde tam bekle gör takdiginde tahtaya bu gün tera guzel giris yaptı seviyorum bu teranin hareketlerini patekde de var bir anda yüzde 7_8 yaptiriveriyor kerata hayırlısı yarın da alış yaparsa geleceğin zıp zıp hareketlerini başlatır koçum benim tera 1 260 000 lot hupletti
Son düzenleme : mercek2; 12-03-2025 saat: 20:21.
Güzel birgün daha geçirdik hhissede bu gün baya orta uzuncu kurumlar vardı hsbs OYAK tera bir de son saatte bankof girdi ama ona güvenmem yarın kusar pust neyse güzel bilancoyu guzellestirecek aracı kurumlar var tahtada bonkofu ******edin gitsin beklentim çok iyi yerler halka arzlarda en iyilerininbasinda ama ne hikmetse ky yi hirpalamadan goturmedilercogu da döküldü artık orta uzuncu zamanı hayirlara vesile olsun bu aralar soyleguzel bir ihale kapı gelse süper olurr
Yer İmleri