Sayfa 322/1001 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Hay aksi.
    Yine yanlis basliga gelmisim.
    Bu bana son zamanlarda hep oluyor.
    Ben kacar.
    Zeytinyagi basligini aramaya gidiyorum.
    Iki başlık ilerde. Çağdaş Markette 2 litrelik 400 tl ye düşmüş. Natürel zeytin Yağı ayhan başkan bilir çağdaşın ürününü sarıbaş zeytinyağı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,832
    Allah, hidâyete ulaşmak üzere gayret sarf eden kimseyi (lütfuyla) doğru yola iletir.

Erhan Aktaş Meali
    İnsanlardan, birtakım beyinsizler: Daha önce yöneldiğiniz kıbleden sizi çeviren nedir? diyecekler. De ki: Doğu da Batı da Allah'ındır. O, dileyen¹ kimseyi doğru yola iletir.¬

kuran meali.comdaki yazı kısa ve öz olmuş. inançsızlar okumasın.

3.  Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
    Yahu ben "Eyy kafirler/Eyy inanmayanlar/Eyy inkar edenler"sözünden nasıl nefret dili uydurabildin diye söyledim sen baştan on yargı ile anlamadan hüküm veriyorsun. ona cevap veremeden başka konulara geçiyorsun sonra da kalkmış insan aklı ile yaratıcı şöyle olmalı böyle hitap etmeli şeklinde ona sınırlar koyuyorsun (sanki senin istediğin gibi hitap etse inanacaksın ) Neyse amacım polemik yaratma tartışma değil
    O nefret dili çıkarır.

Kendisi ve ruhu da nefret dolu onun.

Belki bir gün öğrenir onu kimin çarptığını.

Tek teselli böyle birinin kendisi ile yaşamak zorunda olması.

4. doğu da batı da allahındır deyip 2 kere kıble yönü değişikliği yapacaksın
    hatta sadece 1 kere değişiklik yaptığın izlenimi vermek için ilk kıblemiz kudüstü diyeceksin
    hani doğu batı fark etmezdi, ne diye habire kıble değişikliğine gidiyorsun ama sorgulayacak beyinler nerede..?

5.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Evcil hayvanı olan ya da hayvanlara yardım eden varsa migrosta 2al 2.si iade kampanyası var , bugün ve yarın... Benim canavara biraz bir şeyler aldım.
    Yüreğine sağlık Cihangir, sana da canavara da selamlar..

6.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Konuyu hemen başka ırklara dayandırmaya çalıştığına göre o yıllar için Amerika(keşfi zaten yüzyıllar sonra olduydu) ve Avustralyanın nufus bakımından kaale bile alınmayacağını kabul ettin demek ki. Bahsettiğin ve kötülemeye çalıştığın kitabın belli toplumlar hakkında kıssalar şeklinde anlattığı çok sayıda hikayesi var. bazıları o dönemden çok daha eski yıllara da dayanıyor.

Sanırım siz Allahsız ve kitapsız birisiniz. herhangi bir dine inancınız yok. yanılıyorsam yazarsınız.. O yüzden aslında size bişiler yazmak bile belki de zaman israfı. Baştan inkarcısınız. Allaha inanmıyorsunuz.. İnançsızsınız çünkü. inkarcılarla Salih Peygamber zamanında semud kavminin ıslahı için gönderilen dişi deveyi kesen kişiler arasında pek fark bulunmuyor.
    İnaçsızlık bir yana inananları horluyor aşağılıyor.

Cübelli Ahmet'in değişik modeli.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,317
    Benim kafam ürdündeki nebatilerin kurduğu petraya takıldı...mö 7000 ila 0 milat arası,1812 yılına kadar bilinmiyormuş,romalılar burayı istila edip yakıp yıkıyor,muhammed daha bübbülde değil...uzman goggle amcada uzmanın biri şöyle diyor,Kanadalı arkeolog ve tarihçi Gibson'a göre Hz. Muhammed, Mekke'de değil, Petra'da doğmuştur ve Kabe'nin gerçek yeri Petradır.12 Eki 2022

Mantığa uygun gibi,çünkü kuranda kabenin olduğu yer bekke çok eski yerleşim şehri olarak sonradan mekke şehri olarak değişmiş,en ilgincide mekke bölgesi dünyanın merkez şehri deniyor,ama mekkeyi kazdığında yerden sadece kum çıkıyor,ama petrayı kazdığın zaman koca bir tarih çıkıyor,neyse fazla kurcalamaya değmez çünkü anlayan çıkmaz kafalar hep karışır,en iyisi mervanın tekrardan yazdığı kuranlan yola devam etsinler

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Benim kafam ürdündeki nebatilerin kurduğu petraya takıldı...mö 7000 ila 0 milat arası,1812 yılına kadar bilinmiyormuş,romalılar burayı istila edip yakıp yıkıyor,muhammed daha bübbülde değil...uzman goggle amcada uzmanın biri şöyle diyor,Kanadalı arkeolog ve tarihçi Gibson'a göre Hz. Muhammed, Mekke'de değil, Petra'da doğmuştur ve Kabe'nin gerçek yeri Petradır.12 Eki 2022

Mantığa uygun gibi,çünkü kuranda kabenin olduğu yer bekke çok eski yerleşim şehri olarak sonradan mekke şehri olarak değişmiş,en ilgincide mekke bölgesi dünyanın merkez şehri deniyor,ama mekkeyi kazdığında yerden sadece kum çıkıyor,ama petrayı kazdığın zaman koca bir tarih çıkıyor,neyse fazla kurcalamaya değmez çünkü anlayan çıkmaz kafalar hep karışır,en iyisi mervanın tekrardan yazdığı kuranlan yola devam etsinler
    yahu refa 6. yüzyılda muhammed bir isim değil, bir sıfat ve ünvan
    muhammedten önce araplarda bir tane muhammed isimli şahıs bulamazsın
    onun için bazıları mevlütlerde muhammed mustafa der, peygamberin ismi mustafa mı ki
    onu da zaten sıfat olan isminin yanına benzer anlamı olan başka bir ünvan ekleyerek isim yaratmaya çalışırlar..?

Sayfa 322/1001 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •