Sayfa 139/145 İlkİlk ... 3989129137138139140141 ... SonSon
Arama sonucu : 1159 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: FADE - Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş

1. Aile şirketlerine bu tip "çapsız" ların konulması patronların genel taktiğidir...Fazla bir şey bilmesin, etliye sütlüye karışmasın, yatırımcıdan köşe bucak kaçsın ya da sorulara mal mal cevap versin vs...

Tahtada aktif işlem yapan patronların temel stratejisidir yani...

Not ettim...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Tıpkı GEDZA'daki gibi bir süreç, resmen dejavu... Orada da şirket hakkında zerre bilgisi olmayan, iş olsun kabilinden konulmuş biri vardı...Ben ondan daha iyi takip ediyordum yatırım teşviklerini vs...Hatırlatmasam Bakanlığa süre uzatımı talebinde bulunamayacaklardı...Sayemde şirketi öğrendi...

Buradaki de tıpkısının aynısı, tek görüşmede notunu verdim; o nedenle muhatap almak gereksiz bana kalırsa...Yine de ara ara sıkıştırmakta fayda var, öğrensin biraz nerede çalıştığını, şirketi, yatırımlarını felan...
    Bende niyetinin kaçmak olduğu anlayınca zorlamadım bugün mesela..Soracağım sorulara tatminkar cevaplar alamayacağım için vazgeçtim aramaktan Sn.hissedarxd... Kap haberlerini takip etmeye devam edeceğiz anlaşılan...

3. Şimdi, şöyle bir durum var...Temel verileri dikkate alan, finansal okuryazarlığa sahip bilinçli yatırımcıların olduğunu bildikleri zaman finansal verilerde fazlaca abidik gubidik yapmaya cesaret edemiyorlar...Uzun yıllara dayalı tecrübedir...

Haliyle, biraz önce dediğim gibi ara ara sıkıştırmak iyidir üstadım...Bundan geri durmamak lazım...

Saygı ve hürmetlerimle...

4. Bugün şirketi aradım.Ne yazık ki,büyük bir hayal kırıklığına uğradım.Sözde şirketin yatırım bölümündeki arkadaş tam manasıyla tın tın.Neden zarar açıkladınız,son 3 ay oluşan 150 milyonluk zarar, şirketin ABD 'ye yaptığı ihracat konusu vb gibi sorulara ,sadece AVM 'nin muhasebe ilkelerine göre zarar gösterilmesi nedeniyle böyle bir yıl sonu zarar bilançosunun açıklandığını anlattı ( ! ).Vallahi ,hiç bir şey anlamadım ( ! ).Özetlemek gerekirse hepimize yazık olmuş.Eğer spk bu duruma el atmaz ise vay vay halimize...

Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
    Eğer spk bu duruma el atmaz ise vay vay halimize...
    başında 3 tel saç ile berbere giren adamın, saçını tarayan berber, 2 teli kopardıktan sonra adama dönerek
    -çok özür dilerim şimdi nasıl tarayayım deyince, adam,
    -bırak dağınık kalsın, demiş..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6. Herkese hayırlı bereketli bol kazançlar dilerim..

Teknik analizde Günlük Macd kesmek üzere..Bu güzel bir durum..En son kestiklerinde ciddi prim yapmış hisse..

7. 14.5 geçilmeden almam...Gerçi aldık ta ne oldu, tam 9 aydır eşek gibi taşıyorum...PPF'de duran para ile almıştım bu süreçte sıfır riskli fon getirisi % 48...Yani buradaki maliyetim aslında 19 TL civarı ?!...

Rezalet...Stresi de cabası...

2 günde 3 olumlu sinyal bir de patlama olasılığı olan bir el bombası.. yarın mürdüm kanal dışına çıkabilir...yine de hepsini salladım..
    ilk raunt palanın.. ancak bana da sıra gelecek..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 139/145 İlkİlk ... 3989129137138139140141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •