Sayfa 298/420 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon
Arama sonucu : 3355 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    CELHA...

13 'ler 2 gün önce tamamlanmış....

Çınar hocam; hiç hatırlatmıyorsunuz ki, bakalım...

Ben hala CELHA nın 13 yakmasını bekliyordum.. Yakmadınız...

Çizdiğiniz grafiği oluşturamam.. 18.67 , enson 12 olarak işaretlenmişti...

Sonrasında hep yeşil kapattı.. Dolayısıyla kaçı sayıyoruz bilemiyorum..

Sürekli sizi rahatsız da edemiyeceğimden, teravih 12 diye sayasım var...

Yukarı 13 te mi satalım ?? ..

Saygılar..

Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Ben hala CELHA nın 13 yakmasını bekliyordum.. Yakmadınız...

Çizdiğiniz grafiği oluşturamam.. 18.67 , enson 12 olarak işaretlenmişti...

Sonrasında hep yeşil kapattı.. Dolayısıyla kaçı sayıyoruz bilemiyorum..

Sürekli sizi rahatsız da edemiyeceğimden, teravih 12 diye sayasım var...

Yukarı 13 te mi satalım ?? ..

Saygılar..
    Aaaahh...,, keşke sorsanız Çınar hocam...

En azından sayfada bir ses olur. Ben de unutmamış olurum...!

Çalışmaya dalınca unutabiliyorum. O nedenle sık sık hatırlatın. Bu hem benim için, hem de sizler için daha verimli olacaktır...

Şu an bilgisayar kapalı ama inşaAllah seansa kadar grafiği güncellerim. Dükkana doğru yola çıkıyorum...

Sizin için bilgisayar yanımda.. Her zaman götürmüyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

CELHA...

13 yakalı çok olmuş...

Keşke önce sorsaydınız diyeceğim de, sizin zaten almış olduğunuzu düşünüyorum. Yine de sorarsanız az önce de dediğim gibi sayfada bir ses, bir nefes olur... Yalnız kalıp sıkıldığım zamanlar çok oluyor...!!!

Satmak için ise yine sıkı tâkip gerekiyor. 9 - 13 sayımlarının şeklini kontrol etmek lâzım...

Yazılıma kaplumbağa misâli devam ediyorum. Genç ve akıllı birisinin 10 dk, hadi diyelim araştırma ve algoritma aşamaları da dahil 1 satte yazacağı kodları ben 2-3 günde ancak yazabiliyorum...

Her yeni gösterge kodladığımda, yorumlamada daha ileriye gidiyorum. Şu anda 9/70 oldu. Bu hızla seneye ancak biter...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    GEDZA...

Yeni yaptığım çalışmaya göre bugün hem 9 olacak, hem de 13 yanacak...!!!

Ne anlama geliyor olabilir...???

Eğer bir yerlerden düzeltme yapacaksa burası en uygun yer olacaktır. Hedefleri çok daha yukarılarda olmasına rağmen, düzeltme yapa yapa gitmeleri daha sağlıklıdır...

Eğer ralli moduna girdiyse bu durumda takmayacaktır, seri halde yukarı devam edecektir. Ben tedbirini alanlardan olmak isterim...

NOT: Grafik dünkü kapanışa göredir...

GEDZA...

Güncel...

9 'un gücü...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    ASELS 'ciler...

Bugün 9 tamamlanıyor...!!!

Duruma bakmak lâzım. Eski zirveyi aşamazsa düzeltme kaçınılmaz olabilir...???

Geçerse de yine ayrıca bakmak lâzım. GEDZA gibi olabilir, yani düşebilir...?
    Daha dün ASEL için yazarken yine yazdım. "Düşüş kaçınılmaz!" diye...!!!

5. Selam Dost insan..

Ses veriyorum..

CELHA ve IZMDC..

CELHA satamam da, alış yerlerini kestirebilsek ??..

IZMDC .. Sayenizde gözdem oldu.. Ahlar, vahlar, keşkeler arasında biriktiriyorum..

Örneğin bugün.. 5.25 aşağısına 50-1000 lot arası, 5.15 e kadar kademeli alışlarım vardı..

Sadece 5.25 geldi.. 5,34.5 ağırlıklı iade ettim fazlasıyla..

Bir de hesapta olmayan 3.33 alışlı EGSER ler vardı gönderdim, 3.48 - 3.50 lerden..

Grafiklerine bakabiliriz yani.. Sıkıldığında şutla gideyim abisi, dün geceki BJK gibi..

Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Selam Dost insan..

Ses veriyorum..

CELHA ve IZMDC..

CELHA satamam da, alış yerlerini kestirebilsek ??..

IZMDC .. Sayenizde gözdem oldu.. Ahlar, vahlar, keşkeler arasında biriktiriyorum..

Örneğin bugün.. 5.25 aşağısına 50-1000 lot arası, 5.15 e kadar kademeli alışlarım vardı..

Sadece 5.25 geldi.. 5,34.5 ağırlıklı iade ettim fazlasıyla..

Bir de hesapta olmayan 3.33 alışlı EGSER ler vardı gönderdim, 3.48 - 3.50 lerden..

Grafiklerine bakabiliriz yani.. Sıkıldığında şutla gideyim abisi, dün geceki BJK gibi..

Aleyküm Selam Çınar hocam...

IZMDC gün içi güzel trade imkanı veriyor. İsteyen değerlendirebilir. Ben şu aralar ilgilenemiyorum...

Diğer hisselere de bakarım. Fakat arada hatırlatmanız lazım ki güncelleyelim...

Birazdan sırasıyla eklerim...

IZMDC...

Yavaştan motorları ısıtmaya başladı. Yakında vites büyütmesi gerekir...

EGSER...

Muhtemel dip görülmüş olabilir. 13 yanmış ama 1 tane daha 13 yakma yolunda ilerliyor. O nedenle yükseliş fazla devam etmeden geri gelip oyalanabilir...

Sayfa 298/420 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •