Sayfa 329/572 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon
Arama sonucu : 4574 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Beklemeyin

2.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Ayasofya abi buralardaysan , 1 haftadır çok yoğun kol, bacak, omuz ağrım var, dokundugum yerim ağrıyor neredeyse. Hem eklem hem yumuşak doku. 1hafta daha bekleyip duzelemezsem hastaneye gitmeyi düşünüyorum . Hangi bölüme gitmem gerekiyor ?Yanlis Doktora gidip de her yerim ağrıyor desem saçma gelecek belki. Neredeyse kolumu kaldıramıyorum, ayağa kalktığımda dahi sendeliyorum, bacağım çöküyor gibi... Düşüşü hafifletsem de apartmanda kalça üstü de düştüm 2 saat once. Acillik bir durum yok simdilik.Vücudumu sanki ben kontrol etmiyor gibiyim
    Elra sağlık diye online doktor var. Orayı arayabilirsin web'den. 290 TL. Eşe dosta soracağına online hizmet al. Sürekli hazır doktorları var.

3.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Elra sağlık diye online doktor var. Orayı arayabilirsin web'den. 290 TL. Eşe dosta soracağına online hizmet al. Sürekli hazır doktorları var.
    Cihangir abi nin belirttiği şikayetler onlarca hastalığa ait belirtiler. Tetkikler olmadan Dr un verdiği karar da yanlış olabilir. Boşu boşuna para vermesin ben özelden numaramı yazdım tüm şikâyetlerini yazsın sorduğum sorulara cevap versin ben Dr arkadaşıma atarım. Portföy de dahiliyeci de var enfeksiyon hastalıkları uzmanı da var. Ben kaza geçirinciye kadar hastanede çalıştım

Sn. Cihangir, epey ağır durumunuz yaşınız genç sayılır tahminimce, düşmeniz falan normal değil, Sn. Ayasofyanın yönlendirmesiyle hemen bir hekime görünün.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Yahu bu Audi A8'in bilmediğimiz bir sevabımı var, neden Mercedes, BMW falan değil de özellikle Audi A8?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Son dönemlerde yaşayan viral kaynaklı enfeksiyonların çoğu gergedan virüsü denen hastalıkları. Çok ağır geçiyor klinik olarak çok karışık. Benim yeğenin kızında geçmeyen ağız yarası ve ateş vardı. Klinik olarak lösemi şüphesi gösteren tetkik sonuçları çıktı acilde. Hematoloji bölümüne gönderdim orada immün testler ve periferik yayma ile hücrelere bakıldı lösemi değil. Beyaz küresi 200 bine yakın normali bunun 10,5 bin. İyileşme hem uzun sürüyor hem de ağır geçiyor.
    Anlatıyoruz dinleyen olmuyor. Kardeşimin kalp kapakçığına vurmuş meret. 2 kere benim tahminim Covid geçirdi. Yada diğer virüs. Bende 2 kere yakalandım. Kendi kürlerimle geçirdim. Bir miktarda antibiyotik. Cihangir konya benden tavsiye sarımsak c vitamini zencefil zerdeçal yoğurt şu birazda kelle paça tarzı yemeklere yüklen. Belirtilerin benimkine uyuyor. Allah şifa versin.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Yahu bu Audi A8'in bilmediğimiz bir sevabımı var, neden Mercedes, BMW falan değil de özellikle Audi A8?
    allah isminin ilk harfiyle başlıyor araba yahu, almana bu markayı koydurtan kudret sünnetsiz pazarlama dehaları mı sanki..?

8. Geçen hafta Parite 1.03 görünce tüm
    ppf çözüp euro almıştım.1 haftalık getirisi efsane.öngörüleriniz nedir? Devam eder mi ?

Sayfa 329/572 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •