Aman nazar değmesin. Sık sık böyle yükseldi sonra çaktılar. O yüzden güvenemiyorum.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Foreks - Astor Enerji (IS:ASTOR), yurt dışında yenilenebilir enerji yatırımları gerçekleştirebilmek üzere çalışmalarına devam ediyor.
Şirket’ten KAP’a yapılan açıklamaya göre, yurt dışında sürdürülen proje geliştirme faaliyetleri kapsamında; Romanya’da yerleşik bir proje geliştirme firması ile toplamda 350 MW kapasiteli güneş enerji santrali projesi geliştirebilmek, teknik bağlantı onayı - ATR/yapı ruhsatı/bağlantı anlaşmasını almak için üç ayrı sözleşme imzaladı.
Açıklamada, "Yurt dışındaki yenilenebilir enerji yatırımlarımızı koordine etmek ve yatırım stratejilerini gerçekleştirmek amacı ile yeni bir şirket (bağlı ortaklık) kurulması çalışmalarımız devam etmektedir." denildi.
----
Cuma günkü ceza haberinin üzerine bu haber minör pozitif bir haber...Tahta yapıcı ceza haberi nedeni ile bugün dayak atacaktır...Ancak kanaatim bu dayağı kolu bacağı kırmadan yani 110 civarı tutunabilirse cuma günkü kapanış önemli olup yukarı trende devam etmesini beklerim. Daha önce de ısrarla belirttiğim üzere 117,5 üstü kapanışlarda yeni bir yükselen trend başlayacaktır.
Sağlıcakla kalın...
Gelen ceza, idare eden bir yılın yıllık finansallarında bile ancak nakit akım döngüsünü sekteye uğratır. Fazlası değil. Yıllık hedef ciroda ise devede kulak; ama dürtüsel hareket edenleri vagondan atacaklar elbette.
133 --> 151 -->... yolculuğu başlar.
"..." ise rerate olmaya başladığının farkındalığına ilk adım. Muhtemelen ~205 seviyeleri.
Yer İmleri