Sayfa 363/1003 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: Viop LXIII

Bursa Belediyesinden binlerce insan aylik 2.000 TL yardim aliyor mu?
    Aliyor.
    Tanidigim var mi?
    Evet, var..

Konu bu..

Diger belediyelerde nakdi sosyal yardimlara agirlik vermisler. Neden? Vatandas para istiyor, para..

Yok maas odenmiyormus, baskan hizmet yapmiyormus, Guzel ulkem, liyakat v. S.

Olabilir.. Onu da sen arastir, yaz..

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bursa Belediyesinden binlerce insan aylik 2.000 TL yardim aliyor mu?
    Aliyor.
    Tanidigim var mi?
    Evet, var..

Konu bu..

Yok maas odenmiyormus, baskan hizmet yapmiyormus, Guzel ulkem, liyakat v. S.

Olabilir.. Onu da sen arastir, yaz..
    Maalesef çapınız bu kadar. Yok tanıdığım var o söyledi. Nereden biliyorsun doğru söylediğini veya verdiklerini iddia ettikleri yardımın gerçek olduğunu , araştırdınmı? Hep İŞKEMBEİ KÜBRADAN sallamalar.
    Ben objektif olarak hiç bir siyasi partiye yakın olmadığımı belirtiyorum. Bu platform siyasi görüşler için değil HİSSE.NET olduğu için BİST hisseleri hakkında sanırım.
    Yazdıklarım tamamen kendi görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir. Yazdıklarım ile yatırım kararı almanız halinde zarar edebilirsiniz.

Bilgi veriyoruz, insanlar rahatsiz oluyor..
    Enteresan tipler turedi..

Aldigi yardimin makbuzunu istemeli, notere gidip tasdik ettirmeliyim..

Onu yapsan, yine sorun yaratirlar..

Ne diyeyim, kolay gelsin.. Acil sifalar..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. ALLAH sizin gibi zavallılara öncelikle acil şifalar versin. Türeyen sen ve senin zihniyetinde olanlar. Öncelikle objektif olmayı öğren tabiki öğrenme kapasiten varsa. Ben objektif olarak hiç bir siyasi görüşü savunmuyorum. Liyakat ve dürüstlükten bahsediyorum. Bu Ülkenin en büyük problemininde liyakatsizlik olduğunu söylüyorum. Liyakatın her alanda şart olduğunu söylüyorum. Nato kafa nato mermer ne diyeyim.
    Yazdıklarım tamamen kendi görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir. Yazdıklarım ile yatırım kararı almanız halinde zarar edebilirsiniz.

Gencler iyi geceler hayirli ramazanlar.

Yine yeni yeniden geldim hem bir selam vereyim hem de bir sey paylasayim diye. Umarim keyifler yerindedir.

Lafi uzatmadan sadede geleyim.

ViopX.com

Bu domani gecen sene aldik. 2 arkadasimla bir proje gelistirmek icin ama bir turlu yogunluktan zaman bulup projeyi hayata geciremedik. Zaman gectikce ilgimiz de azaldi. Bende bugun oyle karistirirken bir web uygulamasi yapmayi denedim, aslinda guzel seyler olabilir.

Domain guzel, sade basit ve X (Su anda trend) bir global hava katiyor.

Yani bu durumda ne yapacagiz bilmiyorum. Sanirsam 3 secenegimiz var

1. Ya hep beraber danaya girer gibi bir projeye girecegiz
    2. Bu domaini "Ben bu domaini adam ederim, proje yaratirim" diyene satacagiz.
    3. Emekliligimize kadar tutacagiz

Nedir sizin dusunceleriniz?

ABD, Yemen i vurmus.
    Bist yukselisine devam edecek demektir bu.

Bursanın Karacabey ilçesinde balıkçı Adem Yılmaz ile yıllardır süren dostluğuyla milyonların gönlünde yer edinen Yaren Leylek,
    14. kez göçten döndü.
    Her yıl olduğu gibi bu yıl da Adem Amcanın kayığında yerini alan Yarenin dostuyla buluşma anını,
    Yaban Hayatı Fotoğrafçısı Alper Tüydeş ölümsüzleştirdi.
    https://www.youtube.com/watch?v=qwJFvoNUNxM

8. Bademleri korku salmış, seçime kadar en büyük potansiyel kazançları yapar bunlar, artık tercihler seçkin olmalı
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 363/1003 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •