Sayfa 424/948 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. invest teki hisseler kime ait. hiç oynama yok. patronun mu..

2.  Alıntı Originally Posted by rabıta Yazıyı Oku
    invest teki hisseler kime ait. hiç oynama yok. patronun mu..
    Onlar ERCİYAS a ait onun için oynamıyor

3. 3,38 i 5 e tamamlayacaksa, Bu tahtaya baskıyı koyan patron , patron kır zincirlerini şöyle yukarlara sür BİZ tamamlarız senin yüzde 5 i.

Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    Sanırım 8. madde b bendindeki olay sermayenin en az % 5 i halka açık olmak zorunda .Birleşme sonrası bizde oran % 3,38 olduğu için bu kıstası sağlamıyor.Bu da demek oluyor ki birleşme onayından sonra bir sermaye artırımı yapmak zorunda .

Bunu nasıl yapacağını düşüyorum.Çıkamıyorum.

Sermaye artırsa değişen hiç bişi olmaz oranlar değişmez sadece rakamlar artar.Halka açıklık veya kote edilen hisse sayısın artırmak için yönetimdeki hisselerin bir kısmını satışa hazır hale getiriip borsaya kote etmesi lazım .Doğru mu hatırlıyorum bilemedim .

Varmı fikri olan ?
    Birleşmeden sonra zaten sermaye artırımı olacak. Sermaye 6 milyon artacak diye biliyorum.

Tahsisli yapılıp,yeni paylar patrona tahsis edilirse sonra patron bunları borsada satarsa halka açıklık oranını bu şekilde %5'e taşıyabilirler.

Sadece fikir yürüttüm.Hatalı olabilir.

5. Adsız 4.jpg

Haydi artık birşeyler yap

6. şimdi arkadaşlar spk yönetmeligine göre eksiklikler tamamlanıp verildikten sonra 20 iş günü içerisinde spk onay başvurusu sonuçlanır diyordu. Dünkü kap haberinde spk ya herşeyin hazırlanıp sunulduğu yer aldı. spk ekstra eksiklik talep etmezse. en geç 20 iş gününde onay için sonucun açıklanması gerekmiyormu.

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetts Yazıyı Oku
    şimdi arkadaşlar spk yönetmeligine göre eksiklikler tamamlanıp verildikten sonra 20 iş günü içerisinde spk onay başvurusu sonuçlanır diyordu. Dünkü kap haberinde spk ya herşeyin hazırlanıp sunulduğu yer aldı. spk ekstra eksiklik talep etmezse. en geç 20 iş gününde onay için sonucun açıklanması gerekmiyormu.
    Evet ama SPK başka birşey çıkarmazsa bence yasak ile onayı aynı zamana denk getirme peşindeler epey beyin cimlastiği yapmışlar adamlar herşeyi çok ayrıntılı düşünmüşler bu arada SPK da sağ olsun ekmeklerine yağ sürmüş acaba bu eksiklikler neden daha önceki eksiklik bildirimlerinde yoktuda sonradan çıktı adama sorarlar dimi rahmetli Erbakan Hocanın bir sözü aklıma geldi sizi gidi sizi

8. bu adamları anlamıyorum madem elimizdeki hisseye göz diktin fiyatı çıkar yukarılara öyle al git. biz beklemeye alışkınız öyle elimizdeki hisseyi yıldırma politikası ile alamayacağını bilmesi lazım diye düsünüyorum:D

Sayfa 424/948 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •