Sayfa 698/700 İlkİlk ... 198598648688696697698699700 SonSon
Arama sonucu : 5598 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

Otlamaya devam mı

2. Vay beeeeee. Son yazı 5 gün önce yazılmış, bilanço gelmiş en ufak ses yok yaprak kımıldamıyor. Hektaş'ın topiği böyle mi olurdu beeeeee. 2017'lere falan gidiyorum, ben de oturup detaylı olarak Hektaş'ı çalışırdım. Finansallarını inceleyip analiz ederdim, raporlarını okurdum vs. Gerçekten gelecek vaat eden bir hisseydi. Sonraki zamanlarda zaten yavaş yavaş herkes tarafından konuşulan bir hisse konumuna gelmişti. 1 günde sayfalarca yazı yazılırdı. Nerden nereye. En son bedelli medelli dediler milleti bir posta daha tokatladılar o da fayda etmedi. O zamanki sükseli günlerinden çeyreklik 800 milyon zarar yazdığı günlere. Önceki çeyrekte de 900 milyon zarar vardı. Baştan brüt zararla başlıyor zaten, gerisini anlatmaya gerek yok. Tek olumlu nokta kısa vadeli borçlarını azaltması ve net işletme sermayesinin pozitife dönmesi olabilir diyeceğim ama o da muhtemelen bedelli parasıyla ödenen borçlardan dolayı öyledir, başka hiç bir geri dönüş yok bedelliye girip bu şirketi finanse edenler için. Okullarda ders olarak okutulacak acı bir vaka çalışması: Hektaş.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

3.  Alıntı Originally Posted by çulsuzBorsacı Yazıyı Oku
    Vay beeeeee. Son yazı 5 gün önce yazılmış, bilanço gelmiş en ufak ses yok yaprak kımıldamıyor. Hektaş'ın topiği böyle mi olurdu beeeeee. 2017'lere falan gidiyorum, ben de oturup detaylı olarak Hektaş'ı çalışırdım. Finansallarını inceleyip analiz ederdim, raporlarını okurdum vs. Gerçekten gelecek vaat eden bir hisseydi. Sonraki zamanlarda zaten yavaş yavaş herkes tarafından konuşulan bir hisse konumuna gelmişti. 1 günde sayfalarca yazı yazılırdı. Nerden nereye. En son bedelli medelli dediler milleti bir posta daha tokatladılar o da fayda etmedi. O zamanki sükseli günlerinden çeyreklik 800 milyon zarar yazdığı günlere. Önceki çeyrekte de 900 milyon zarar vardı. Baştan brüt zararla başlıyor zaten, gerisini anlatmaya gerek yok. Tek olumlu nokta kısa vadeli borçlarını azaltması ve net işletme sermayesinin pozitife dönmesi olabilir diyeceğim ama o da muhtemelen bedelli parasıyla ödenen borçlardan dolayı öyledir, başka hiç bir geri dönüş yok bedelliye girip bu şirketi finanse edenler için. Okullarda ders olarak okutulacak acı bir vaka çalışması: Hektaş.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
    Aradığınız kişilere şu anda ulaşılamıyor. Bir kısmı Maldivlere gitti. Bir kısmı uzaya gitti. Bazıları Muğla sahillerinde görülmüş en son. İnananlar kalacak, inanmayanlar gidecekti. Anlaşılan herkes sessizce gitmiş.

4. O değil de şu gizemli cevapları olan bir arkadaş vardı,
    2023de açı dikleşecek diyordu,
    Her sorulana gizem dolu cevaplar verirdi,
    Sonra pufff oldu gitti,
    Dudu reis ben alın demedim uyardım diyordu fakat sürekli ağzı salyalı bir şekilde iştah kabartıyordu.
    Kimler geldi kimler gitti bu başlıktan,
    Oralet reis duruyor sanırım, onun hatırına başlığa girenler çok biliyorum.

5. Ben de sattım, 1.5 yıl oldu sanırım. Kardan zarar ettik hepimiz. Oyak göz göre göre ky yı madara etti bu süreçte Levent sayesinde.

Herif dramatik dramatik diyordu da çakozlayamadık durumu. Cidden dramatik bir şekşlde drama yaşattı bize Hektaş.

6.  Alıntı Originally Posted by Nanangida Yazıyı Oku
    O değil de şu gizemli cevapları olan bir arkadaş vardı,
    2023de açı dikleşecek diyordu,
    Her sorulana gizem dolu cevaplar verirdi,
    Sonra pufff oldu gitti,
    Dudu reis ben alın demedim uyardım diyordu fakat sürekli ağzı salyalı bir şekilde iştah kabartıyordu.
    Kimler geldi kimler gitti bu başlıktan,
    Oralet reis duruyor sanırım, onun hatırına başlığa girenler çok biliyorum.
    hasta la vista yavşağını diyorsunuz.
    açıyı hektaşilere diklettirdi, parelelde de alark pazarlıyordu millete.
    buradaki görevini yapıp gitti.

7. benim faaliyet raporundan anladığım kadarı ile artık sadece bildiğimiz işi yapacağız; yok hayvan maması, yok tarım'ın teslası olayına girmeyeceğiz, ayaklarımız yere basacak demişler. akılları başlarına gelmişler. Özbekistan vs biterse, Ferbis gün yüzüne çıkınca biraz da konjontörün de ittirmesi ile ' 2021 mezunları toplanıyoz' kafasına girebilirler. Onun haricinde işin esasına bakrsak bilanço darmadağın, rasyolar allak bullak vs. vs.

8. Ben hala hektaşiyim ama moral ve yorum azlığı nedeniyle foruma çok az takılıyorum, hektaşilerin şansı açık olsun.

Sayfa 698/700 İlkİlk ... 198598648688696697698699700 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •