Zamanında 80 lerin üstüne atmadın şimdi hayvan gibi şaapıyorlar sigarayı yaktık kenardan izliyoruz
Zamanında 80 lerin üstüne atmadın şimdi hayvan gibi şaapıyorlar sigarayı yaktık kenardan izliyoruz
Şimdi artık karar zamanı eski klasik tekfen misin yoksa gerçekten değiştin mi görücez 😀
Sayin kentuf Üstadima selam olsun....
Zamaninda demİŞtİ ÜÇ beŞ yil Önce....
Buralardan almayanlar 20 lİ 50 lİ rakamlardan tekfenin yüzüne bakmayanlar....
100 lİra ÜstÜ kapiŞacaklar dedİĞİnİ hatirliyorum.....
Bu İŞler bÖyle Çok uzunda sabreden hayrini bereketİnİ gÖrÜr....
Lotlar akmaz kokmaz dursun portfÖyde ......
ÖmrÜn varsa sefasini da gÜn gelİr sÜrersİn....
Tekfen benİm İÇİn 5 yil Öncekİ günlerdeki makas gİbİ olursa eĞer....
Makasin bİr ucu tekfen ÖbÜr ucu tav.....
Bİr kiymetİ harbİyesİ olur....
----- tav/tekfen -----
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez . yatırım tavsiyesi icermez....KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Aramızdaki herkesin farklı hayat standartı var.. Elinizdeki hisseleri sattığınızda bir amaca hedefe hizmet ediyorsa ne güzel.. Ama yok üçyüz beşyüz bin kazandım diye satan için geçmiş olsun.. Bu değişmedi ve değişmeyecek.. Standartını yükseltmene hizmet ediyorsa satabilirsin.. Karar herkesin kendisinin.. Syglr.
243 TL hedefini konuşurduk bir iki sene önce.. Sanki yolculuk oraya doğru.. Galiba satıp giden çok.. Yazan yok.. Neyse syglr.
Mayıs ayında 10. yıl dolacak zaman zaman satsamda alıyorum sonrasında. lot olarak başlangıcımın 3 katında, en yükseğiminde %20 altındayım. Hedef veremiyorum, lakin ARY kontrolü alırsa sermayesini seven harbi patron olur şirketin potansiyelini açığa çıkarır. Şimdiye kadar Tekfen in etinden, suyundan, derisinden, tırnağından, bokundan yararlanmayan ve memnun kalmayan ne işçisi ne memuru, ne taşeronu ne ana sermayedarı, ne dış ortaklık yaptığı diğer kişiler ve şirketler ne de iş yaptığı firmalara, ülkelere kadar kimse kalmadı. Şirket gelirleri geleceği düşünülmeden vahşice tüketildi savruldu. Bir tek biz küçük yatırımcılar memnun kalamadık ve zarar gördük. Bundan sonra umarım biraz da olsa zararımız çıkar.
Mayis ayında 5. yıl dolacak.Hic satmadan o günden beri lotlarimi artiriyorum, en son 1 yıl önce %100 artırıp alım satımı kapadım.Bugunler de 1000 adetin bile önemi büyük diye düşünuyorum.Cemal ve Berkay beylerin zamanında 60 kişi olurdu forumda.
Bu kadar hareketin olduğu bu dönemde kimsenin olmaması bir çok kişinin satip gittiğini mi gösteriyor, ben kenarda hedefime gelene kadar beklemedeyim.Aslinda bir güçbirligi oluşturmak faydamız olur diye dusunuyorum
Cemal bey X te her gün aktif.. Devamlı isim değiştiriyor.. Son ismi ''SİVİL İTAATSİZLİK EYLEMİNDEYİM''.. Syglr.
Yer İmleri