Sayfa 171/172 İlkİlk ... 71121161169170171172 SonSon
Arama sonucu : 1372 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: ISFIN - İş Finansal Kiralama

spek 30 -50 cent aralığında getir götür yapıyor.yine dipteyiz elinde mal olanlar 50 centi görmeden boşaltmaz ise yine çarpılırlar.en azından yarısını oralardan vermezseniz yine üzülürsünüz tarih hep tekerrür etmiş.dolar bazlı grafik çok net.

ben geçen sefer kırdı artık 50 yi dedim ama yanıldım.malı verene kadar karın yarısını da verdik tahtacıya.bu sefer 50 yi geçip haftalık aylık kapanış yapmadan desteği test edip tekrar yukarı vurmadan 1 lot mal almam.

YTD

Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    spek 30 -50 cent aralığında getir götür yapıyor.yine dipteyiz elinde mal olanlar 50 centi görmeden boşaltmaz ise yine çarpılırlar.en azından yarısını oralardan vermezseniz yine üzülürsünüz tarih hep tekerrür etmiş.dolar bazlı grafik çok net.

ben geçen sefer kırdı artık 50 yi dedim ama yanıldım.malı verene kadar karın yarısını da verdik tahtacıya.bu sefer 50 yi geçip haftalık aylık kapanış yapmadan desteği test edip tekrar yukarı vurmadan 1 lot mal almam.

YTD
    Ölü taklidine devam mı yeter 30 cent tahtacı biraz da 50 cent yolculuğuna başla yazık günah içeride kalanlara

biraz hareket geldi tahtaya an itibari ile 12 lerin üzerindeyiz.13.10 da gap var orayı haftaya deneyebilir.çanak katlarsa hedef 50 cent olur orayı kolay kolay geçemez gibi.13.10 üzeri 14 lerde yine direnç var.altta 12.20 üzeri kalıcı olursa tutulabilir.

4. Doların artması ve faizlerin düşüşü İŞFİN in önümüzdeki dönemde karlılığını nasıl etkiler?

Alıntı Originally Posted by Fenerborsa Yazıyı Oku
    Doların artması ve faizlerin düşüşü İŞFİN in önümüzdeki dönemde karlılığını nasıl etkiler?
    sürüm artar marj düşer totalde karlılığa olumlu katkısı olması muhtemel zira ekonominini canlanması lazım.parası olan faizde tutuyor bir şekilde iş kuracak işini büyütecekler de yüksek faizden dolayı vazgeçiyor.

6. 1 aydır kimse birşey yazmamış , ben bari yazayım . Sayfa boş kalmasın. ..12 aylık karı güzel gelmiş. , fiyatı ucuz. Ben aldım , sabırla yükselmesini bekleyeceğim.
    Başka hisselere girip dayak yemek de var. Macera aramaya gerek yok. Tahminimce , bu hisse , bu verilerle usul usul yükselişe geçer. Hisseyi satıp da speklerin ekmeğine yağ sürmeye hiç niyetim yok. Onlar yukarı sürüp , kıvransınlar satayım diye.
    Bu arada , hisse 12.03 den kapadı.
    Son düzenleme : By Akıl; 25-02-2025 saat: 00:46.

Sayfa 171/172 İlkİlk ... 71121161169170171172 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •