Sayfa 693/708 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703 ... SonSon
Arama sonucu : 5661 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Akıl veriyorum höstad, isteyen yararlanır.Siz daha burada bağlısınız, bir yere gidemezsiniz, işe yarar yorum yapma yetiniz de yok artık, Defineci gerçeği görmeye başladı sanki
    Kovsalar çıkmam deva tahtasından. Grid bot çalıştırdığımı bu tahtanın benim için velinimet olduğunu defaatle söyledim. Yanlış ben para kazanırkende yanlıştır. Yanlışı dile getirmek farklı, işkembeden sallayarak, desteksiz sallamak ayrı. Sana mı kaldı insanların devadan çıkmasını sağlamak?

İnsanlar her türlü görüşü değerlendirirler ve sonuçta kendi kararlarını verirler.Ama senin sağlıklı karar verme yetinin kalmadığı sözlerinde aşikar..Sen sadece ağlayacak Philip'e kabahat bularak giderek batacaksın, taa ki sinirlerin kaldıramayacağı
    noktaya kadar. Ne demek kovsalar gitmem demek, artık gözlerin kör olmuş, ne kendine ne de başkalarına yararın olur.Bu psikolojide kazanman mümkün değil.
    Son düzenleme : pej; 18-03-2025 saat: 21:20.

3. pddd olarak 570 şirket içinde en düşük 67. sırada. 0,62 pddd ile eninde sonunda ederini gidecek. seve seve bize para kazandıracaksın. deve sabrı var bizde bekleriz.

4.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    İnsanlar her türlü görüşü değerlendirirler ve sonuçta kendi kararlarını verirler.Ama senin sağlıklı karar verme yetinin kalmadığı sözlerinde aşikar..Sen sadece ağlayacak Philip'e kabahat bularak giderek batacaksın, taa ki sinirlerin kaldıramayacağı
    noktaya kadar. Ne demek kovsalar gitmem demek, artık gözlerin kör olmuş, ne kendine ne de başkalarına yararın olur.Bu psikolojide kazanman mümkün değil.
    😂 Tamam sen kazanman mümkün değil diyorsan mümkün değildir eyvallah büyüksün. Mistır denyıla kabahat bulmuyorum. Kabahatını açıkca dile getiriyorum. Bu doğrultu da, hatalarını dile getirerek aklımın zekatını veriyorum. ;). Değerlendirebilirlerse ne ala ^^

Tekrar ediyorum. Deva tahtası benim için bir velinimet, kovsalar gitmem. Fakat kazandığımdan çok daha fazlasında gözüm.

Fakat bu durum kötü yönetildiği gerçeğine dair düşüncelerimi değiştirmiyor. Daha iyi yönetsinler daha çok kazanç istiyorum. Bunu istemek ve dile getirmek tüm yatırımcıların en doğal hakkı.

En yakın örneğiyle 8 10 ay önce temettü dağıtıp ardından borca giren şirketin kötü hisse peformansını, imaro ile rusya musya ile ilişkilendirmek ahmaklıktır.

5. Yarın önce bizi döverler sonra diğerlerini, tam da spekin istediği güven ortamı.

6. Taban olmuÅŸ.

Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    Yarın önce bizi döverler sonra diğerlerini, tam da spekin istediği güven ortamı.
    Dayak manyağı oldunuz, sağlıklı düşünmeniz zor.

Sağlıksız düşünmenin ilk tepkisi başına gelenlerden başkalarını suçlamaktır. Örneğin deva yönetimi, spek v.s
    Diğer bir tepki inkar mekanizmasıdır.
    Bu semptomlar sizde var, sağlıklı karar vermeniz çok zor.Ben de bu psikolojik distorsiyonları defalarca yaşadım, merak etmeyin, deneyim kazandıkça hatalarım da azaldı, ama yine hatalarım oluyor ama yıkıcı değiller artık.Türkiyenin bu ortamında ileriyi görmek çok zorlaştı, yatırımın bir ayağının güvenli limanlarda ve yurtdışında olmasında gereklilik var.

Sayfa 693/708 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •