Sayfa 423/1003 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Bir ay önce altın S1 sattirdim arkadaşa sonra aşağı geri aldırdım ama sabaha kadar uyku tutmadı bir gün bir şey olur diye. Ona da anlattım. Bugün yaşadık

2. Altın Gr 500 TL civarında arkadaşım oğluna ev aldı altın borçlanması yaparak. Git kredi çek borcu kapat dedim. O da tarla vs satıp borcu kapattı. Şuan kardeşimin de altın borcu var ev aldı ona da dedim altın dan borç olmaz diye

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Borsayı 10 günde %15 yaptıran bu peşpeşe iç siyasette gelecek hamleleri bildiği için o hareket oldu.Biz boşuna tek elle yönetiliyor demiyoruz , bu hareket pıst 100 9500 de olması mı yoksa 10800 olması mı piyasada sıkıntı olur .Diploma diyorsun o başlangıç devamı geleceğini dün İmamoğlunun iftar yaptığı ailenin yanından yaptığı konuşmayı görürsen anlarsın zaten bugun terörle suçlanıyor itibarsızlaştırmak için , aç yandaş kanalları para sayma görüntüsü var çevirip çevirip onu veriyorlar .Sonuç olarak diploma ile başlasaydıda gün içi gelecek haberlere göre aşağı fiyatlama devam edecekti .
    Badem bofası 5,5 milyar satış yapmış 2 günde tesadüfaşağıdan bir yerlerden yerine koyacak .
    Haklısın borsada direksiyon onlarda biz ör bir şekilde kazanmak için çırpınıyoruz...... soru şu satış bitti mi yoksa bir tur daha aşağı vururlar mı......bana sorarsan aşağı tekrar verirler.....açtıkları pozları kapamak için......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hadi merkez martta indirim yapacak mı bakalım.
    cds,dolar,piyasa,borsa hepsinin dengesi bozuldu
    sindo mart toplantısı yapılalı 13 gün oldu nisana kısmet artık..!!

AKBNK'ta ünlü tabana verdi..
    6 milyon lot..alıcı KY.. olunca tabanda kalkmıyor..

6. Trump goreve baslayacagi saatte ozdag i iceri aldi,iki gun once trump la konustu bugun bu operasyon,normal sartlarda bi gozdagi derdim ama su sekliyle iceri atacagini dusunuyorum. Spotta duruyorum bi sekilde iceri atmazsa az rahatlariz ama atarsa bu is burda kalmaz bist adina

Tanju özcan paylaşım yapmış. Sine-i millete dönmek derken bu ne anlama geliyor?

TOPYEKÜN ‘SİNE-İ MİLLETE’ DÖNMEYİ KONUÅMANIN ZAMANI GELDİ[emoji779]ï¸[emoji779]ï¸[emoji779]ï¸

Artık bardak taştı, 16 Milyon İstanbullu’nun başkanı, 86 Milyonun Cumhurbaşkanı adayı Sayın @ekrem_imamoglu sabahın köründe sözde PKK/KCK soruşturması gibi uyduruk bir gerekçeyle gözaltına alındı.

Milleti salak yerine koymayın! Zavallı aklınızla, PKK/PYD’nin yöneticisi Apo’yu içerden çıkartıp İmamoğlu’nu mu içeri atacaksınız?

Sayın Genel Başkanımız dahil olmak üzere tüm partilerin Genel Başkanları’na çağrımdır;

[emoji117] Bu ceberut iktidar, halkın oylarıyla seçilen TBMM’yi ciddiye almıyor.

[emoji117] Yine seçilmiş Belediye Başkanlarını çalıştırmadığı gibi gayri ciddi gerekçeler ile görevden alıyor.

[emoji117] PKK/YPG kurucusu terörist başını içerden çıkartıp yerine halkın helal oylarıyla seçilmiş yöneticileri içeriye almaya hazırlanıyorlar.

[emoji117] Bu darbe ortamında ne Milletvekilleri’nin ne de Belediye Başkanları’nın sağlıklı bir şekilde halka hizmet etmeleri mümkün görünmüyor.

[emoji117] Bu yapılanları normal, rutin uygulamalar gibi görmek “Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın†demek mümkün değildir. Hal böyleyken hala saf bir şekilde bu yapıyı demokrasiye davet etmenin, sükunet ve kınama mesajları yayınlamanın gereği kalmamıştır.

[emoji117] ARTIK SÖZ BİTMİÅTİR! Muhalafetin tüm Milletvekilleri ve Belediye BaÅŸkanları’nın toplu olarak “Sine-i Millete†dönmesi 1. Gündem olarak masaya konulmalı ve gerekir ise tereddütsüz ve firesiz bir ÅŸekilde hayata geçirilmelidir.

Sonrasında da bırakalım bu ceberut yapı bunu Aziz Türk Milleti’ne ve dünya kamuoyuna anlatsın[emoji779]ï¸

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

8.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Trump goreve baslayacagi saatte ozdag i iceri aldi,iki gun once trump la konustu bugun bu operasyon,normal sartlarda bi gozdagi derdim ama su sekliyle iceri atacagini dusunuyorum. Spotta duruyorum bi sekilde iceri atmazsa az rahatlariz ama atarsa bu is burda kalmaz bist adina
    Suç işleme amaçlı örgüt kurmak ve örgüt lideri suçlaması var. Buradan tutuklama çıkar.

Sayfa 423/1003 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •