Sayfa 142/146 İlkİlk ... 4292132140141142143144 ... SonSon
Arama sonucu : 1167 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: FADE - Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş

1. Görüştüğüm yetkili arkadaşa net bir şekilde söyledim, özellikle Amerika'ya yapılan sevkiyatlarla ilgili ara ara yatırımcıyı bilgilendirici kaplar atılması şirketin de reklamasyonu açısından önemli; bu konuyu yönetime bildireceğini söyledi... Borsada yönetimle yatırımcı arasında ne kadar şeffaf bir etkileşim olursa şirketin "değeri" o kadar, artar... Net!

Hissenin fiyatı demiyorum dikkat edin şirketin değeri!...Aklı olan ne demek istediğimi anlar...

2. İçerisinde bulunduğumuz resim...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

herkesin bir kırmızı çizgisi vardır.. hatta, Anne-Sophie Mutte'ın bile..

https://www.youtube.com/watch?v=sAR7w_imyyc

soru şu bu hafta kırmızı çizgi geçilecek mi..??

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4. Herkese hayırlı bereketli güzel bir hafta dilerim ...
    Teknik gayet güzel ilerliyor..Bu haftada güzel bir kapanış bekliyorum...YTD

5. Buralar, bilançonun kötü geldiğini düşünenlerin ilk satış bölgesi...Geçilmesi önemliydi...Hacim olarak da iyiyiz... Karamsarlık atıldı gibi... YTD

6. Borsanın böyle düştüğü bir günde teknik analiz konuşmaya gerek yok...Ekran kapatıp ,şirkete odaklanıp uzun vade bekleyeceğiz...YTD

7. Dolardaki hareket ve CEO'nun "satışların yarıya yakını ihracat olacak" şeklindeki beyanı birlikte okunduğunda bu yıl hasılat rekoru gelebilir... YTD

8. Şirketler genel kurul kararı olmadan hızla hisse geri alımı yapabilecek..Alınan hisseler en az 30 gün satılamayacak..Bakalım bugün hangi şirketler alım yapacak hissesine sahip çıkacak..Şirketlere sahip çıkma zamanı!!!

Sayfa 142/146 İlkİlk ... 4292132140141142143144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •