Tamam, benimkileri beğenmedin..
Sende var mı paşam,denenmiş,10 yıldan fazladır rüştünü ispatlamış bir yöntemin-tecrüben.
Biz fakirlere ışık tutsan...
sp500 diyorum,yok diyorsun..demek ki paranoyak olan benim.2009 krizinde BIST100,10000 kaplan iken 57.000 den 21.000e indik.Halbuki bu bizimle ilgili değildi.
10 yılda bir gelir ama ADAMA KODUMMU oturtur.
Vereceğin her türlü tecrübeye açığız burada mütalaa edelim...
Şimdi haber seyrediyorum ofiste güzel bir konuya değindi gazeteci hukukçuya sordu durdu kaldı kem küm ediyor yandaş.
Diyorki gazeteci madem iddia edilen 560 milyar tl götürüldüğü söylenen para var , neden İBB ye baskın yapılıp gerekli evraklar alınmadı göz altına alınmadan önce orası normal faliyetine devam ediyor , diğer bir konu 5 senedir bütün mali hesapları müfettişler sorguluyormuş hiç bir açık bulamamışlar nerden çıktı peki bu işler bu itibarsızlaşmalar dedi kem küm ediyor![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Nacizane şu yöntem izlenebilir
10bin altı şort
10bin üstü lönk
Hamdım Piştim Yandım
net bir yorum. çok net hiç kafa karıştırmıyor. aynı şu şekil.
https://www.youtube.com/shorts/O8QSi5U6eu4
bence analiz manaliz tamam da şans da önemli.
nasip kısmet ya dümdüz.
dönemsellik önemli her şeyde
misal 3 ay sonra üniversiteler mezun verecek. Bu sene mezun olan gençlerin iş bulma şansı mayış bulma şansı 2013 te mezun olanla kıyaslanabilir mi? bence hayır.
Bu sene mezun olan ne yapacak nasib kısmet deyip işine bakacak. yeni yollar deneyecek icabında amerigada singapurda iş bakacak ...
neden çünkü nasib böyle nasib.
Yer İmleri