Sayfa 503/1003 İlkİlk ... 3403453493501502503504505513553603 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 4,017 - 4,024 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çok şey kaçırdın dayucuğum
    Ben bugün riyal time hattrick yabtım, türübünler vobun son ütücüsü olarak beni secti
    Kaç tur attım bilmiyim
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...04#post7001304

Yazıları ancaa bitirdim ..gerçekten online olarak göz kamaştırıcı ..tebrik ederim reyiz bozkurt ,,iyi günlerde harca
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    ortada yanlışlık varsa 35 sene sonra ve binlerce insana verilen eğitim var orta da insaf el insaf.eko başkan ın dönemi sebebiyle dönem arkadaşları da yandı.o kadar alavere dalevereler yapıldı ses çıkarma chp zihniyeti denen şey olunca savcı ol.
    Şimdi o zırtolara diyeceğim şuydu...MESELA O ALKIŞLANAN PROF. eğer başörtülü birisi olsaydı..O çakma solcuların sloganı ne olacaktı?

''kopyacı-fetöcüler vs...''diye anıracaklardı.

Ama kendilerinden olunca alkış
    GİRNE ÜN.1990dan önce .bir apartman dairesinden olma 51 kişilik okuldan ve rektörü(?) 23 yaşında velet olan bir okulmuş

ÖSS yi kazanamıyor ve İST.ÜN. gibi bir okula, BABASININ prof olduğu okula hakkı olmadan giriyor.İŞTE LİYAKAT...

Bu ülkede bir kesim,adalet değil İMTİYAZ İSTİYOR.Alışmışlar yıllardır.

3. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 132 kişi okumaktadır. (33 üye ve 99 ziyaretçi)

mert45, *Bozkurt+, 0101+, 1selm, ABKA+, alpaykaptan+, ALPER+, AmigoOrhan, cemalbb, demiranil50, Denizdenizli61, el turco+, Emilyo Butragenyo, guneyka, işçi74, kalekale, katırcı_bedri+, keremalkm+, lsc+, Maacit+, maverick_nd, metin68+, MiniYatirimci+, mrtblgn, rasit, SEL+, seykota, sindoma53, snob77, TOKATYILDIZI470+, Vallis, viopva, şahit

çıtak dayuuu nerlerdesin
    Hayat hoş gerisi boş

(Yenileme) TCMB PPK ara toplantıda , gecelik vadede borç verme faiz oranının yüzde 46'ya yükseltilmesine karar verdi, politika faizini %42,5'te sabit tuttu

TCMB'den yapılan açıklama aşağıdadır:

Para Politikası Kurulu (Kurul), finansal piyasalardaki gelişmeleri değerlendirmek üzere toplanmıştır. Söz konusu gelişmelerin enflasyon görünümü açısından oluşturabileceği riskler değerlendirilerek, sıkı parasal duruşu destekleyici tedbirler alınmıştır.

Bu doğrultuda Kurul, Merkez Bankası gecelik vadede borç verme faiz oranının yüzde 46'ya yükseltilmesine karar vermiştir. Politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 42,5'te, Merkez Bankası gecelik vadede borçlanma faiz oranını ise yüzde 41'de sabit tutmuştur.

Ayrıca, piyasadaki oynaklığı sınırlamak üzere TL ve döviz likiditesine yönelik tedbirler alınmıştır. Finansal piyasaların etkin işleyişinin sürdürülmesi amacıyla gerekli görülmesi halinde ek önlemler alınacaktır.

Enflasyonda belirgin ve kalıcı bir bozulma öngörülmesi durumunda para politikası duruşu sıkılaştırılacaktır.

Kurul, kararlarını öngörülebilir, veri odaklı ve şeffaf bir çerçevede alacaktır.

Para Politikası Kurulu Toplantı Özeti beş iş günü içinde yayımlanacaktır.
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

5. Hayırlı iftarlar ilerleyen saatte kritik yaparız ben yola çıkar.
    kolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    11158 ,11284 ,11466 ..

3 pozisyon long ..net online ..

Hadee bakalım noolur

Şimdi 1158 dip
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...87#post7001287

Ula ,her açtığım pozisyon mutlak kar yazıyor ..gene elde var sıfıra sıfır
    Hayat hoş gerisi boş

7. Son dakika: Cübbeli Ahmet Hoca’nın damadının abisi Muhittin Palazoğlu ve Ertan Yıldız'ın mal varlıklarına el konuldu

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yılanoğlu bi kerede iplese şaşardım. Boyuna yukarı giden tek şey olur kendileri
    Boyu posu devrilesice bi kerede düş bee düş
    Düşsen ölürsün sanki
    ne olduğu değil, nasıl algılandığı önemli.
    Burada ana mevzu, siyasi mi, coğrafi mi?
    birkaç kötü örnek, adınız çıkar, ama canınız çıkmaz.

diyelimkine bir yerde bir torpil görmüştür.
    artık başsrınsızlığına bahane hazırdır.
    adamlar torpilli.
    bu kaliteyi de düşürür, şevki de kırar.
    hikaye bu tip lafların çıkmasını önleyebilecek, örnekler.
    bunlar olmayınca, adam coğrafyacı da olsa, ondan matematik dersi kimse almak istemez.
    ne anladın?
    hiçbişi?
    iyi, annamışsın. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 503/1003 İlkİlk ... 3403453493501502503504505513553603 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz