AKP nin ,kocasından dezenfektan alan BAKANI sorgulamamasını eleştirdim.
Hele RIZA olayındaki alınan milyon dolar rüşvetleri kınadık-haram olsun dedik(başka elimizden bir şey gelmiyor)
Turgutun 1.000 tane evi...CÜBBELİNİN ve MENZİLİN şatafatlı ve kaynağı belirsiz serveti şiddetle kınadım-kınadık..Defalarca eleştirdik.
Ama gerek din veya gerekse etik kural gereği(ateist-deist olabilir),kendi mahallemizden de olsa,diğer mahalleden de olsa haksızlık varsa eleştirmek lazım.
Ama bazı zatların tek taraflı-fanatik tutumlarını esefle izliyorum.
gerçek olan şu..Türkiyenin yarıdan çoğunun desteklediği adamı suçluyorsunuz..
ne anlayalım bundan..bu basit bir olay değil..bu olay uzar..altından kalkamazlar..
hem ekonomik hem toplumsal..Türkiyenin yarıdan azı iyi oldu derken, yarıdan fazlası kumpas kuruldu diyor..
bana göre süreç uzar ama İmamoğlu bu yarışı alır..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
İmamoğlu içerde olduğu sürece faizi %100 de yapsan bu dikiş tutmaz..
haftaya faiz % 60 olursa şaşırmam..
gidişat büle malesef..
Artık sokaklardayız diyor Özel..Geri adım atmak yok diyor..Artık ok yaydan çıktı hayırlısı olsun..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Barikatta tanımayacazz engel de tanımayacaz diyor Özel..Bir uyanış olmuş..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Özel, Tayyip Erdoğanı istifaya davet ediyor
Yer İmleri