Sayfa 583/619 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593 ... SonSon
Arama sonucu : 4947 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

sanki paynet satışı iptal olacakmış gibi hareketler yapıyor!!!!!

2.  Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    sanki paynet satışı iptal olacakmış gibi hareketler yapıyor!!!!!
    O iş bitti. Para cepte, sadece ne yapıldığını bilmiyoruz bilanço da belli olacak.

Buralardan alım fırsatı vereceğini hiç düşünmemiştim, bofa salı ve bugün dağıttı tahtayı. Dün her şey tabandı artı kredi kapayanlar normaldi hadi ama bugün bofa dibe götürmek için elinden geleni yaptı. 1 ay sonra 3 milyar civarı kar açıklayacak bir şirket için beklenmedik hareketler.İptal olabikiri mi yazmış bir arkadaş ama Onaylar alındı arkasından ödemeyi bile yaptılar, hatta para ile büyük ihtimal borç bile kapatıldı.

4. Nerden aklınıza geliyor paynet satışı iptali..pes doğrusu..şeytanın bile aklına gelmez..:)yani bu kadarda komplo teorisi olmaz..:) acımasızca satan bank of arkasına bakmadan kaçıyor..bukadar basıt..çok kazandım yeter artık dıyor..dıyemez mı?:))

Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Satış işlemi dolar olarak mı..kasaya girdi bilen var mı..
    TL.olarak ,kap açıklamasında var

P13_Blue_Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Hacim iyice daraldı. Fiyat üçgenin dibinde . Haftalık MACD sıfırı kesti kesecek...Bence Grafik olarak hazır oldu olacak. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Geçmiş günlerde bu mesajımda bir üçgen oluşumundan bahsetmiştim. +++
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

7. Geldiğimiz nokta kırılan üçgenin onay noktasıymış yeni farkettim. Aynı zamanda da eagle üstadın tespit ettigi kanalın dip noktası, kesişim noktası. Tahtacı çok psikopat. Birkaç gün yeşil çizgi üzerinde kalabilirse mavi ok yönünde hareket etmesi çok muhtemel .Yeşil ve siyah çizgi önemli ...

Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

8. Bu fiyatlar şaka gibi. Er ya da geç değerini bulacak... Nakitte olana veya ekstra nakiti olana yine büyük bir fırsatlar doğdu.

Sayfa 583/619 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •