Sayfa 541/1003 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Viop LXIII

aracı kurumların batışına kadar gidebilir bu durum.

haftalık bazda tek bir barda böyle düşüş oldumu iyi bakmak analiz etmek lazım.

boru değil bankalar bile 3-4 günde % 30 düştü tepeden .

ky dolu kurumlara dikkat etmek lazım. banka dışı olan kurumlara.

2. tabandan işc aldık v için haber lazım da o haber gelmez tepki vereceğini dusunuyorum endeksin nasip
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3. bedri buyur.
    7-8 aydır burada yazdık çizdik beklentimizi dile getirdik Haftalık FORMASYON dan bahsettik 14-15-16.000 bin rakamları verilirken ben teknik olarak beklentimi sadece pahalı olduğumuz için ve belirsizlikten dolayı RESETLEME yapılmalı diye savundum.Dolar 33-35 arası pıst 100 hedefim 2.10-2.25 arasıydı burada bilenler bilir hepsi kayıtlı rüzgara göre yapılmadı analizler , dolar yukarı harekete başlayınca ufak ufak bu bantı 2.30-2.35 bölgesine aldım buradada belirtmiştim.Şimdi 2.30-2.35 S 1 bölgesinde haftalık formasyon tamamlanacak yalnız heybede siyasi belirsizlik mevcut olduğu için hafta sonu gelecek habere göre aşağı veya yukarı sert bir ok atma ihtimali masamızda.Aşağı ok bölgesi beyaz okun olduğu bölge ben oyunumu kendi grafıma göre kurucam.

beklentilerime uygun mikemmel bi grafik eline sağlık dostum.

bu arada SEL üstadıda tebrik ederim.. çok iyi yerden longları kapadı.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

bedri buyur.
    7-8 aydır burada yazdık çizdik beklentimizi dile getirdik Haftalık FORMASYON dan bahsettik 14-15-16.000 bin rakamları verilirken ben teknik olarak beklentimi sadece pahalı olduğumuz için ve belirsizlikten dolayı RESETLEME yapılmalı diye savundum.Dolar 33-35 arası pıst 100 hedefim 2.10-2.25 arasıydı burada bilenler bilir hepsi kayıtlı rüzgara göre yapılmadı analizler , dolar yukarı harekete başlayınca ufak ufak bu bantı 2.30-2.35 bölgesine aldım buradada belirtmiştim.Şimdi 2.30-2.35 S 1 bölgesinde haftalık formasyon tamamlanacak yalnız heybede siyasi belirsizlik mevcut olduğu için hafta sonu gelecek habere göre aşağı veya yukarı sert bir ok atma ihtimali masamızda.Aşağı ok bölgesi beyaz okun olduğu bölge ben oyunumu kendi grafıma göre kurucam.

5.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    9300 ü tuz-buz etmiÅŸ biri
    anladıÄŸım ÅŸu, büyük fonlar fiÅŸi çektiii
    artık benim 9031 desteÄŸi çöp, çalıÅŸmaz
    ÅŸura dip demek bu noktadan sonra imkansız
    Maacit kardeşim bu durumlarda ara destek bakılmaz. Hele bu ülkede..
    Satıcının satışı bitirmesi ve dönüş beklenir...
    VF tekrar ne zaman topa girecek yada girer mi bakmak lazım.
    Yabancı 2 haftada 700 milyon dolar hisse aldı. Yarısından biraz fazlası bu hafta verildi diye gördüm. Tam hesap zor..
    Yani kenardan çeekirdek çitleyerek bakmak iyidir bazen..
    2-2.20 dolardan bir tepki gelirse bende stoplu alım yapmayı düşünüyorum... Volatilite çok yüksek net nokta bulmak zordur

6. sise bende eski fiyatlar aklımda kaldıgı için ucuz geldi onda deneylim şansımız...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

bir ara kurumlarda sıkıntı olmuştu.. hangi düşüştü o hatırlayamadım ??

ve % kaç düşmüştük hatırlayan var mı ?

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    aracı kurumların batışına kadar gidebilir bu durum.

haftalık bazda tek bir barda böyle düşüş oldumu iyi bakmak analiz etmek lazım.

boru değil bankalar bile 3-4 günde % 30 düştü tepeden .

ky dolu kurumlara dikkat etmek lazım. banka dışı olan kurumlara.

8. tofasta aldım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 541/1003 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •