Kaldirilr mi acaba ?
Hisseleri Hisseleri
Kaldirilr mi acaba ?
Hisseleri Hisseleri
Yavrum sen 2.10-20 dolar diyordun..Bunu ekimde-kasımda dedin...YANİ BORSA 8600 iken sen o zamanki kur ile 7200 diyordun...
Endeks %40 ralli yaptı.Daha 3 gün önce bu endeks 10900/2.90 dolardı) ve tüm göstergeler kuv. aldı...
Oradan alan ortalama %50 yaptı...
Şimdi dallama dallama konuşuyorsun.EĞER TUTUKLAMA OLMASAYDI,ezik ezik-gıkın çıkmadan oturacaktın...SÜTÜNÜ DÖKEN KEDİ GİBİ.Zaten 3 gün öncesine kadar bunu asla dile bile getiremiyordun.
Tüm bunlara ragmen hala endeks 2.40 dolarda...
Anlatamadım senin gibi zeka yoksununa..HERGÜN ÖLECEĞİM DERSEN ELBETTE BİR GÜN TUTAR....
Piyaslar zaten zikzaktır..sen bu zikzaktan para kazanacaksın...Ben dediğimde AKBNK 42 di..78 i gördü..
Bak paşam.Benim AL dediğim nokta 8600 dü(14-17 ekim)...(isteyene o zamanki mesajları alıntılarım..hala forumda var)
O zaman sen dedin, 2.10-20 dolar...yani 7200 lerdi(o zaman için)
ne oldu endeks oradan %40 yaptı...AKBNK%70 yaptı...
ŞİMDİ DEPREM OLSA-SİYASİ ÖLSE-TUTUKLAMA OLSA...bunlardan dolayı düştü...sen bunlarımı biliyordun...3 gün önce yabancı bile 480 mil. dolar aldı ve tüm GÖSTERGELER KUV. ALDI...
Şimdi bunu anlayamıyormusun...
Şimdi efendice otur..senin asla tahmin etmediğinbir olaydan dolayı özgüven kazanıp havalara girme evladım..
Senin gibi geriyle mi uğraşacağım..
lavuk EBEK dedim..spkya şikayet ederim dedin..hisse bir ara %70 gitti..
Tekrar yola devam edecem, şansa bak yaw bu havada ücbeş tur atar vobda paraları katlardık.
Hamdım Piştim Yandım
Bankalar teminat tamamlama muhabbetinde müşterileriyle 15.30 dan sonraki oyuna bakmak gerek diye düşünüyorum
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri